Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem beszédes lánynak esélye sincs párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Hiába mondogatják a férfiak, hogy a csendes lányok így meg úgy jók, inkább azokat viszik, akiknek be nem áll a szájuk. És itt a "nem beszédes" és a "csendes" alatt ne az aszociális értse senki, vagy azt, hogy nem lehet vele beszélgetni, csak nem beszél akkor is, ha amúgy nincs mondanivalója.2015. máj. 20. 14:01
1/3 anonim válasza:
ugyan már..:) sose volt gondom ez miatt a párkapcsolattal, pedig én is ilyen lány vagyok.
2/3 anonim válasza:
Én se vagyok az a fecsegős típus (ha becsiccsentek akkor igen), alapjáraton akkor beszélek, ha van mondanivalóm (nagyon nehezen megy pl lányokkal is ez a csevej-dolog), de én szerencsére találtam egy olyan pasit, aki szereti kitölteni a csendet, és ez így mindenkinek jó :D ő beszélhet, nekem nem kell, viszont szívesen hallgatom :)
Szóval ne add fel, mindenkinek megvan a párja, csak ki kell várni (én 25 évesen találtam meg).
3/3 anonim válasza:
kapcsolat alapja a beszélgetés. Aki folyton pofázni az sokat beszél, de nem mond semmit.
Pl én ereimet felvágnám az olyan nőtől, aki ugyanazt a történetet 3x mondja el 15 perc alatt, ahelyett, hogy 1x elmondaná és kussolna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!