Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szól az ismerkedés arról, h egy férfi hogyan tudja lenyűgözni a nőt, meg h bizonygassa, alkalmas a párkapcsolatra, és ez miért csak egyoldalú?
:D
Hát én ezt eddig nem tapasztaltam, én mindig óriási csalódásnak éltem meg, hogy nekem tetsző, normális srácok sosem érdeklődtek irántam (normális itt az, hogy kapcsolatot szeretne).
Elég gond az, ha úgy éled meg, hogy le kell egy nőt nyűgözni :)
Ne szidd magad, ne értékeld le magad, légy őszinte, de azért akarj jó színben is feltűnni.
Egy nő se áll eléd, hogy tudod-e hogy hány óra munkája volt abban, hogy szőrtelenített, edzett, figyel a kajájára, ápolja a haját, fodrászhoz jár, ápolja az arcbőrét, ruhát vásárol, és megtanul sminkelni?
Azért ha nem kéne egy srácot lenyűgözni hidd el, hogy sokan nem vennék a fáradtságot, és ilyen so-so lánykák mászkálnának a városban
Én így szoktam: nyűűűűűűűűűűűggggggg
Le vagytok nyűgözve pupikáim. 8-)
Ez egy nagyon jó kérdés. Fel lehetne ezt tenni pár nőnek de valódi választ nem kapnál rá. Egyébként ki az akinek nem jönne be ha az ellenkező nem körülugrálja úgy ,hogy neki semmit sem kell tennie...ilyen szempontból érthető.
Egyébként ez a smink,magassarkú stb. dolog: Ez olyan mint a horgászat. Ez a csali, te vagy a hal. Ha bekapod a csalit kihúznak a partra és nem tudhatod mi vár rád... xd .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!