Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szól az ismerkedés arról, h egy férfi hogyan tudja lenyűgözni a nőt, meg h bizonygassa, alkalmas a párkapcsolatra, és ez miért csak egyoldalú?
10-nek igaza van. A lenyűgözés valaki szimpla jelenlététől van/nincs, nem attól, hogy belefeszülve erőlködik. Akkor sem fog többet elérni.
Ja, és ha a nőknek semmit nem kell tenniük, minden az ölükbe hullik, akkor pl miért vagyok fél éve egyedül, meg miért van annyi szingli nő?
9-es
Engem már ugráltak körül, és nem volt jó. Szerintem ez a körülugrálás csak az érdeklődés instant kioltására alkalmas.
Ugyanezt tapasztaltam nőként, amikor ismerkedtem. Mihelyst elkezdtem tényleg érdeklődni egy srác iránt, kölcsönös kérdezgettem, ugyanannyit és ugyanolyan hosszan reagáltam, mint ő, hamar lepattintottak. Csak azokkal jött össze randi, akik nem érdekeltek annyira, és emiatt nem válaszoltam hosszúakat, csak éppen annyit, hogy tovább folyjon a társalgás. Meg is lepődtem, hogy nem koptak le egyhamar, és sajnos azt a tapasztalatot kellett levonnom, hogy ezt így kell csinálni...23/N
Így van, ahogy az utolsó írta, ha nem egy szépség a lány, akkor bizony sokkal többet kell latba vetnie, hogy lenyűgözzön egy férfit.
És a pénz, siker ez esetben kevéssé működik, legalábbis én olyannal még nem találkoztam, aki beleszeretett volna az eszembe...
"Legyetek pozitívak, mosolyogjatok, és ismerkedjetek.."
ez meg is van :)
nyilván süppedtem már én is bele az önsajnálatba, de már kezdek kimászni belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!