Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó beszédes lányok/nők inkább csendesebb pasikat keresnek, párkapcsolatra?
Én egy csendesebb pasi vagyok,és valahogy hozzám állandóan a beszédes lányok nők csapódnak.
Sokukkal párkapcsolatba is kerültem.
Ez egy általános trend?
Hasonló a hasonlót vonzza leginkább.
Bár azok a lányok, akik nagyon beszédesek, azok egy nagyon jó hallgatóságot keresnek elsősorban, így fontos, hogy meghallgasd őket. Tehát ilyen szempontból kereshetnek maguknak célirányosan csendesebb pasikat, persze.
Az utolsó ilyen lány, edzőteremben ismertem meg.
A héten nagyjából ugyanazokban az időpontokba járt le kondizni, mint én.
Ő is csak elkezdett beszélni hozzám.
Majd egy idő után elkérte a telefonszámomat,majd minden nap felhívott és legalább 1 órát beszélt a telefonban mindig hozzám.
De ez nem kommunikáció volt,nem is volt kíváncsi rám, mert csak ő beszélt folyamatosan, én pedig...
"Igen,igazad van..jól tetted..stb.
Aztán találkoztunk,elmentünk kávézni,nálam is voltunk,szex is volt.
De baszki, még szex közben is beszélt folyamatosan.
Nem tartom magamat néma Leventének,de tisztában vagyok vele,hogy csendesebb srác vagyok,de
De mikor egy lány elkezd egy levegővétellel,több mint 1 órán keresztül megállás nélkül beszélni hozzám,rendesen megfájdul tőle a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!