Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik partner szimpatikusabb?
Nőkhöz és férfiakhoz is szól a kérdés.
Szóval melyikkel tudsz jobban azonosulni,ha a randipartnered vagy épp párod f.ssa a szót,le se lehet lőni,csak mondja mondja megállás nélkül...? Vagy az a szimpibb mikor a másik csendes és nem szól kettőt?
Tudom-tudom,nem csak ez a két véglet létezik,sok a köztes lehetőség is.De ha a kettő közül kéne választani melyik volna szimpibb?
Igaz,az is egy lehetőség...
Te döntésed,úgy élj ahogy neked jó :)
A csendes. Viszont akkor ne az legyen, hogyha épp én sem szólalok meg, akkor ő ezt kínos csendnek érzékeli és emiatt csökken irántam a vonzalma. Történt már ilyen nem egyszer, hogy egy csajjal randin beállt a csend mondjuk 5-10 másodpercre és ezt sokszor ők úgy értelmezik, hogy jaj nem vagyunk kompatibilisek, nincs miről beszélnünk.
Akinek meg be nem áll a szája vele inkább az a baj, hogy az érződik rám egyáltalán nem is kíváncsi, csak saját magáról akar mindig beszélni. Szóval egyik se tökéletes, de inkább a csendes.
Nekem az 1. mert én a 2. vagyok és idegesít, hogy sokszor nem tudok témát hozni a beszélgetéshez. Egyrészt az 1. könnyebb lenne többet hallgatni, de tanulni tőlebis könnyebb lenne, hogy hogy irányítsam a beszélgetést többször, hogy gyűjtsek témákat stb.
Persze ne a “mindegy hogy mi, csak mondjad” kategóriát kell érteni, azért legyen értelmebannak amit mond.
Hát igazából egyik se....
De akkor már inkább az első
Mit csináljak egy némával?
Első.
De csak mert en tudok ebbol oda-vissza komminikáciot csinálni es valoban jó beszélgetéseket. (Persze azzal, akinek élvezem a társaságát, mert momdjuk amikor a nyagi magyarázza ugyanazt órákon át ami elmondott már tizszer, azt en se birom. De ha van egy velem egy idős nagydumás azt en megtudom nyitni)
Viszont a csendesekkel még életemben egyszer sem tudtam mit kezdeni. Sőt. Idegesítenek is.
Nekem van olyan ember a rokonságba akinek be nem áll a szája.Sok tud ám az lenni...hogy folyamatosan azt hallgatni egy párkapcsolatban,egy együttélésnél:)
Nekem is volt olyan randim ahol be nem állt a szája a nőnek...tényleg nagyon figyelmes és tisztelettudó vagyok,de a vége felé egyszerűen már képtelen voltam odafigyelni :) Aki meg csendes ott meg ugye kellemetlen ,mert úgy érzi az ember nincs meg az összhang.De egy kapcsolatban mikor már kialakul szerintem sokkal jobb aki csendes...azzal könnyebb :)
Igen
Egy álom lehet egy kukával kapcsolatban lenni😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!