Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik partner szimpatikusabb?
Nőkhöz és férfiakhoz is szól a kérdés.
Szóval melyikkel tudsz jobban azonosulni,ha a randipartnered vagy épp párod f.ssa a szót,le se lehet lőni,csak mondja mondja megállás nélkül...? Vagy az a szimpibb mikor a másik csendes és nem szól kettőt?
Tudom-tudom,nem csak ez a két véglet létezik,sok a köztes lehetőség is.De ha a kettő közül kéne választani melyik volna szimpibb?
Miért két beszédes nem kompatibilis? :) Egymásba fojtják a szót? :)
Ez is olyan kérdés ami tök megosztó és felesleges
Van aki a csendet igényli van aki pedig azt hogy beszédes legyen a párja
Nem lesz egyöntetű válasz....
Nekem pl inkább az első
Igaz,valóban megosztó.Viszont azért a végén lehet egy kisebb statisztikát csinálni.Hogy melyik a vonzóbb személyiség nagy átlagba.
Inkább a csendes, mert én folyton dumálok. Mondjuk idegesít a kuka is, de az még jobban zavarna, ha folyton csöndben kéne lennem, mert nem jutok szóhoz 😂
Amúgy azt vettem észre, hogy a csöndesek jobban tolerálják is a dumásokat. Nem zavarja őket, hogy van egy kis háttérzaj, max. nem figyelnek, de az meg engem nem zavar. Néha már én is unom magam, szóval megértem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!