Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Randi elutasítás esetén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi elutasítás esetén bunkóság megkérdezni az indokot?

Figyelt kérdés

Ha elhívtok egy lányt és valamiért elutasítja akkor meg szokta indokolni? Lányok ti hogyan kezelitek a helyzetet?

Nekem volt már olyan , hogy csak szimplán nemet mondott vagy elterelte a témát, volt aki egyszerűen semmit nem mondott mintha meg se hallotta volna a kérdést :D

Olyan is volt aki azzal indokolta, hogy van valakije most.

Ilyenkor rá lehet kérdezni , hogy de egyébként mi az oka? Oké ha van valakije, de ha terel vagy csak szimplán nem akkor azért mert nem jövök be neki vagy foglalt vagy valami.

Meg ugye felmerül a kérdés, hogy aki azt mondja , hogy van barátja akkor ő egyébként belemenne ha szingli lenne vagy ez csak ilyen kapóra jön , hogy van barátom indok mert egyébként se akarnék tőle semmit, de "megbántani" se?

2024. jún. 7. 17:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

14 - "időt, energiát pazaroltam rá feleslegesen"

Feleslegesen? Mi volt a célod? Hogy tetssz neki? Vagy esetleg, hogy megtudd, hogy tetszel-e neki, és lehet-e vele valami. Megtudtad.

Lehet, hogy rossz helyen kopogtattál, és ezért volt felesleges a próbálkozásod.

De próbálkozás nélkül semmi nem fog kiderülni és alakulni, tehát végül mégiscsak haladtál, megtetted, amit tudtál és akartál.

2024. júl. 4. 12:30
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem bunkóság, de felesleges.
2024. júl. 4. 12:34
 23/23 A kérdező kommentje:
20-as. Sajnos igen. Bár nem feltétenül arra gondoltam h mondja azt h baromi ronda vagy hanem pl nincs kémia, nekem nem vagy az esetem stb. Ez így még nem bántó.
2024. júl. 4. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!