Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Randi elutasítás esetén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi elutasítás esetén bunkóság megkérdezni az indokot?

Figyelt kérdés

Ha elhívtok egy lányt és valamiért elutasítja akkor meg szokta indokolni? Lányok ti hogyan kezelitek a helyzetet?

Nekem volt már olyan , hogy csak szimplán nemet mondott vagy elterelte a témát, volt aki egyszerűen semmit nem mondott mintha meg se hallotta volna a kérdést :D

Olyan is volt aki azzal indokolta, hogy van valakije most.

Ilyenkor rá lehet kérdezni , hogy de egyébként mi az oka? Oké ha van valakije, de ha terel vagy csak szimplán nem akkor azért mert nem jövök be neki vagy foglalt vagy valami.

Meg ugye felmerül a kérdés, hogy aki azt mondja , hogy van barátja akkor ő egyébként belemenne ha szingli lenne vagy ez csak ilyen kapóra jön , hogy van barátom indok mert egyébként se akarnék tőle semmit, de "megbántani" se?

2024. jún. 7. 17:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
Nem bunkóság, de igazából semmi közöd hozzá, és már a kifejtésben elkezdtél kombinálni.
2024. jún. 7. 17:56
 2/23 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ha erdekel, akkor kérdezd meg nyugodtan. De lehet, hogy kamuzni fog vagy nem válaszol, szóval ne vedd készpénznek, amit mondd.

Inkább csak fogd fel úgy, hogy nem erdekelted eléggé a talihoz aztán kész.

2024. jún. 7. 17:56
 3/23 anonim ***** válasza:
25%
Nem szokták, már ha indokláson a hasznavehető, építő jellegű indokot érted. Ilyen "nincs kémia", "nem téged kereslek" maszatolás megy, mégsem írhatja, hogy a chadra, vagy a milliókra repül, mint a légy arra a bizonyosra. 😃
2024. jún. 7. 17:58
 4/23 anonim ***** válasza:
92%

Felesleges mivel lehet neki igy ahogy vagy te nem felelsz meg, de másnak meg mondjuk nagyonis.

Nem azoknak kell változni megfelelni akiknek nem kellesz.

2024. jún. 7. 18:08
 5/23 A kérdező kommentje:

A nincs kémia, nem téged kereslek már elfogadható lenne.

Úgy vagyok vele, hogy amikor x idő után eléállok, mondok pár kedves dicsérő szót, majd megkérdezem ,hogy lenne -e kedve randizni , akkor ha el is utasít ,kicsit lökhetne a másik fél érzelmi állapotán.

Azért egy randira hívás szerintem elég jól tud esni bárkinek is függetlenül attól ,hogy él -e vele vagy sem.

Pl engem hív el egy lány akkor azért összerakok neki egy egy normális mondatot ha már ilyen áldozatot hozott értem. Pl nagyon kedves vagy , te is szimpatikus vagy nekem de sajnos most van barátom. Vagy nagyon tetszel de most nem állok készen egy kapcsolatra stb...

Persze ne hazudjon, tehát ha tényleg nem jövök be v nincs kémia akkor az is jó, de amikor egy nagyon jó csaj mondja , hogy amúgy benne lenne, meg bejövök neki de kapcsolatban van és ezért nem akkor az azért jól tud esni.

A visszautasítás ellenére is jó kedvvel tudod zárni a napot.

2024. jún. 7. 18:09
 6/23 anonim ***** válasza:
88%

"Azért egy randira hívás szerintem elég jól tud esni bárkinek is függetlenül attól ,hogy él -e vele vagy sem."

Lehet neked egy nagyon jó csajtól jólesne, de senki dugnivágyó vesztesek próbálkozásai nem tesznek jót az egonak.

2024. jún. 7. 18:12
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Szinte biztos, hogy nem az igazi indokot mondja/mondaná senki, csak valami udvarias verziót, hisz nem lehet tudni, hogy másik oldalon hogy viselik a "kritikát".
2024. jún. 7. 18:14
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Randira hívás elutasításakor nincsen jogod semmiféle indokláshoz, kérdező. Ilyenkor lényegében vadidegenek vagytok (+ a másik fél feltett szándéka, hogy azok ismaradjatok), vadidegen emberek pedig az égvilágon semmivel sem tartoznak neked.
2024. jún. 7. 18:55
 9/23 A kérdező kommentje:
Vadidegent azért nem szoktam. Vagy baráti társaságból vagy máshonnan de minimum egy alapszintű ismertség után amikor már van egy minimális szimpátia.
2024. jún. 7. 19:03
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
#9: mármint úgy véled, hogy tetszel a másiknak, aztán nemet mond? Ha igen: mi alapján gondolod, hogy tetszel neki?
2024. jún. 7. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!