Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mik a ghosting esélyét csökkentő tényezők?

Figyelt kérdés
Tehát mik azok a tényezők amik ha megvannak köztetek, kisebb az esély hogy majd csak úgy szó nélkül felszívódik a másik? Illetve mik azok a személyiségvonások, red flagek amik előre jelezhetik hogy a másik fél ghostingolós típus?

2024. jún. 5. 17:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Vagy pont hogy bármi lehet az oka :D elbizonytalanodnak a kapcsolatban, ilyenkor az ember átgondolja százszor mi volt a baj de úgyse kerülünk közelebb a megoldáshoz.
2024. jún. 5. 20:01
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

És normális felnőtt ember olyankor szokta a másikkal is tudatni hogy mi a helyzet, majd szépen elköszönnek egymástól. Nem pedig gerinctelen gyáva pondró módjára elsunnyog, kárt okozva és bizonytalanságban hagyva a másikat. Vagy akár hazudva, hitegetve az ellenkezőjéről, gyakorlatilag gaslightingolva ezzel is a másik felet hogy ő látja rosszúl, aztán mégis így tűnik el. De ez már csak részletkérdés.

Az alapvető kérdésre visszatérve, főleg a jellemet érdemes vizsgálni. Sajnos a trendek és divatok miatt nincs már rá garancia, hogy a normális vagy annak tűnő ember nem fog csak úgy eltűnni. De a mindenféle antiszociális, empátiamentes, becstelen és kiforgató típus, én a helyedben velük vigyáznék kérdező. Ezekben nincs tartás, fokozottan hajlamosak a ghostingra is.

2024. jún. 5. 20:17
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez már mindennapos jelenség kár rajta így kiakadni, sokan konfliktuskerülőek nem fogják a szemedbe mondani mi a baj, ha van egyáltalán baj.

Gondolom nem ér már meglepetés, de érdemes is számítani rá hogy bármikor megtörténhet a ghosting.

2024. jún. 5. 20:20
 14/26 A kérdező kommentje:
Elfogadtam hogy mindennapi, ezen valóban kár lenne már háborogni, ez lett az új valóság egy ideje, én tudom. De szerencsére még nem mindenki ilyen. Azért is próbálom összerakni a képletet, hogy tudjam kinél mire lehet számítani. Vagy ez alapján kezeljem a másikat, hogy várhatólag link tróger alak és el fog tűnni úgyis ha elunta magát. #8-as pl egész jó dolgokat pedzegetett.
2024. jún. 5. 20:31
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedés IRL, sok időt együtt tölteni és megismerni a másikat. Ha meg is tudod közben az internetes elérhetőségét, nem szabad elkezdeni online beszélgetni, csak is találkozót egyeztetni használd.

Internetes ismerkedésnél is lehetőleg kerülni kell a csetelést, fel kell hívni a másikat és úgy beszélgetni.

2024. jún. 5. 20:31
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Volt hogy számon kért valaki gosting miatt aki korábban meg engem ghostingolt egy másik profilomon :D
2024. jún. 5. 20:34
 17/26 A kérdező kommentje:
Na ez lett volna a másik kérdésem. Tehát ha minél előbb átvisszük élőbe, akkor az csökkenti a ghosting esélyét? Vagy ha valakit egyből élőben ismerek meg, az se fog ghostingolni? Annyira terjed ez manapság, hogy nem tudom az élő ismerettségekbe is nem-e beette már magát.
2024. jún. 5. 20:37
 18/26 anonim ***** válasza:
34%
Akivel randizol az is simán megcsinálja, esetleg még le is tilt.
2024. jún. 5. 20:39
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem átvinni élőbe hanem a legjobb ha teljesen élőben ismerkedsz.
2024. jún. 5. 20:40
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha van közös baráti társaság,élőben ismerkedtek,és nem kifejezetten olyan céllal ismertétek meg egymást.

Netes ismerkedés bármilyen formájának van a legtöbb esélye a ghostingra,az viszont biztos.

2024. jún. 5. 22:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!