Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mik a ghosting esélyét csökkentő tényezők?

Figyelt kérdés
Tehát mik azok a tényezők amik ha megvannak köztetek, kisebb az esély hogy majd csak úgy szó nélkül felszívódik a másik? Illetve mik azok a személyiségvonások, red flagek amik előre jelezhetik hogy a másik fél ghostingolós típus?

2024. jún. 5. 17:05
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nincs erre garancia és recept, még ha előre le is van beszélve, hogy ilyet aztán senki nem fog tenni és nem is olyan típus... bizony kihozhatja egy szituáció mégis.
2024. jún. 5. 17:20
 2/26 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nincs 100% megbízható módszer még erre se. De azért az arányok csak javíthatóak, ha megfelelően szűr az ember, nem?
2024. jún. 5. 17:36
 3/26 anonim ***** válasza:
29%
Peldaul a ghosting meg hasonlo hülye szavak amiket hasznalsz.
2024. jún. 5. 17:44
 4/26 A kérdező kommentje:

Semmitmondó de mégis kötekedő, ráadásképp még tudatlan idióták válaszára nem vagyok kíváncsi, kösz. Én lennék a legboldogabb ha nem kellene ismernem és használnom ezt a szót.

Várom a további értelmes és témába vágó kommenteket, meglátásokat.

2024. jún. 5. 17:51
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erre nincs recept. Volt valaki, akivel közös jövőt terveztünk. Voltak randik és minden........azt hittem minden tuti, boldog voltam..... aztán jött ez. Tudom, hogy nincs baja, de sose indokolta. Csak ennyi volt és se szó se hang. Érdekes volt, meg szar....
2024. jún. 5. 18:15
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha csak neten beszéltek elég egy rossz benyomás és nem ír többet. Kár belelátni bármit Bro. Aki így jár el, azt ne is bánd.....
2024. jún. 5. 18:18
 7/26 anonim ***** válasza:
18%

Kerdezö Pedig jar neked ha kivancsi vagy ra ha nem...

Luzer vagy az a baj, ezert repitenek a lanyok többek között, mert ilyen hülye szavakat hasznalsz es meg neked all feljebb ha valaki ezen csak sir a nevetestöl.

2024. jún. 5. 18:47
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha állítása szerint mindenki csak hülyíti meg dobja, és nincsenek normális barátai pl egy sem, sőt őt mindenki csak bántja, na az legyen mindig intő jel. Nekem volt kapásból vagy 3 olyan ismerettségem, akik arra panaszkodtak a kezdetektől hogy ghostingolja őket mindenki. És akkor hamar kibújt a szög zsákból hogy igazából meg pont ők azok, akik igen hamar ocsmány féreg módjára kezdenek bánni a másik féllel. És két választás marad, vagy a divatos ghostingot kapják cserébe, bár ők jogosan hiszen az egész ismerkedést patkány módon szabotálták, a másikkal játszmázva és toxikusan viselkedve vele, minden ok nélkül. Aztán ha meg nyelsz nagyokat és maradsz bent, higgadt maradsz és nem ülsz fel a provokációknak, akkor megunják és végül ők maguk fognak ghostingolni téged. Igen, azok az emberek akik korábban esküdöztek hogy mindenki otthagyja őket ezért meg azért.

Egy fertő lett az online ismerkedés. Viszont vannak kivételek akik nem tűnnek el, vagy elköszönnek és utána mennek el, általában jó indokkal. Csak ez a ritkább. Szerintem gerinctől és empátiától függ, de az valljuk be a többségben nem nagyon van manapság.

2024. jún. 5. 19:50
 9/26 anonim ***** válasza:
Legyél normális. bár még úgy is van rá esély
2024. jún. 5. 19:52
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem érted 9-es. Pont ez a lényege a ghostingnak, hogy többnyire minden ok nélkül történik. Az mindegy te hogyan bánsz a másikkal ha neki valami bekattan! A többség nem a vita utáni ghostingra szokott panaszkodni, vagy az olyan utáni eltűnésre ha kiderül hogy menthetetlen véleménykülönbség van köztetek. Hanem szó nélkül, sőt akár hogy minden jó, és a randira készülsz. Vagy a közös életetekre lol. Nagyon pszichopata emberek vannak manapság, senkit és semmit nem tisztelnek, és iszonyatos nagy károkat okoznak érzelmileg és bizalmilag is. És ez mind megy tovább mások felé utána...
2024. jún. 5. 19:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!