Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, volt már olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan hogy itt gyakorin érdekesnek és megnyerőnek tartottatok valakit?

Figyelt kérdés

Pl. megtetszett egy kommentje vagy kérdése, humorosnak találtátok, vagy szimpatikusnak ahogy ír.

Azt gondoltátok, hogy érdekes, vicces ember lehet, akár élőben is találkoznátok, beszélnétek vele.

Volt ilyen?

2024. jún. 3. 21:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Találkoztam innen egy sráccal. Nagyon rendes, normális ember volt. Én rontottam el. Azóta boldogan él, aminek én nagyon örülök. :)
2024. jún. 3. 22:00
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
10 szerintem úgy érti, hogy már nem aktív
2024. jún. 3. 22:03
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
KB az összes párkapcsolatom innen volt....F
2024. jún. 3. 23:01
 14/18 anonim ***** válasza:
35%

Anno amikor még ismerkedtem is itt, kizárólag akkor lett ismerkedés ha a nő írt rám, ha én írtam le se f.sták.

Aztán ezek persze mind kudarcba fúltak, hiszen nem elég jó a képem

Ilyenek ezek, kezdeményezni csak ők kezdeményezhetnek, és ha nem ütsz meg egy magasabb szintet külsőre egyből offolnak, azonnal

Szóval kár az egészért

Azóta élőben még én is találtam párt

2024. jún. 4. 00:02
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
6: es kesobb rairtal de nem valaszolt vagy mi tortent? Ha egy no banja meg, szinte semmit nem jelent, rairna a palira es 5 percen belul valaszolna. Bezzeg ha egy ferfi banja meg... 2 eve emiatt szenvedek, hogy ketszer visszakonyorogtem magam. Mig nem talalok hozza hasonlot, ez lesz. Par hete volt ilyen no, 2 hetre elfeledtette velem. Mikor o nem irt 1-2 napig, mar miatta voltam rosszul. Es mikor kiadta az utam, leesett, hogy o lehetett volna a kovetkezo igazi. Aztan a visszautasitas miatt elkezdett halvanyulni, es visszatert a regi. Azota olyan melyre sullyedtem, hogy google mapsen azt is megneztem, hol lakik, amire az elmult 2 evben nem volt pelda. Kozben egy korabbi exem sem banja ugy, hogy szakitott velem, hanem elik tovabb a boldogtalan eletuk. Na, hat ennyiben kulonbozik ferfi es no.
2024. jún. 4. 01:36
 16/18 anonim ***** válasza:
60%

15

Tesó. Most minden jó szándékkal. Ha erről egy anonim fórumon beszélsz egy ettől teljesen független kérdés alatt, lehet jó lenne szakemberhez fordulni:D

2024. jún. 4. 01:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Olyan volt, hogy szimpatikus volt amit írt és egyet értettem vele, de kommentek alapján nekem fel se merül hogy "jaj de beszélnék vele", it se beszélgetek senkivel, maximum ha van kérdésük egyszer kétszer válaszolunk, megbeszéljük és ennyi
2024. jún. 4. 11:29
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen, de nem ismerkedni járok mivel kapcsolatban élek, ha jól emlékszem a pasas meg meleg szóval... :)
2024. jún. 4. 13:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!