Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan hogy itt gyakorin érdekesnek és megnyerőnek tartottatok valakit?
Pl. megtetszett egy kommentje vagy kérdése, humorosnak találtátok, vagy szimpatikusnak ahogy ír.
Azt gondoltátok, hogy érdekes, vicces ember lehet, akár élőben is találkoznátok, beszélnétek vele.
Volt ilyen?
Egyszer volt... Egy srác (akivel amúgy baromira nem értettünk egyet) Dosztojevszkij regény karaktereire kezdett utalgatni, és tökre vette a lapot, amikor valamit (már nem tudom, mit) visszaválaszoltam neki.
Akkor volt bennem egy "Oké, ez tök menő" érzés, de alapvetően nem ismerkedem a neten. Túl óvatos vagyok ehhez.
Volt ilyen nő, csak elrontottam vele, mert még nem tettem túl magam az exemen. Pár héttel később igen, de nem adott 2. esélyt.
Kerek 1 évvel később meg ugyanott volt csapatépítőnk, de teljesen máshol dolgozik, csak véletlenül ők is oda mentek, és felismertem. :D DE nem mertem megszólítani, mert valszeg nem adott volna már esélyt. És biztos valami pszichopatának nézett volna, hogy most összefutunk, nem hitte volna el, hogy véletlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!