Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondolnátok, ha egy első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok, ha egy első randin elvárnám, hogy a partnerem fizessen mindent?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom, hogy ha egy nő komolyan gondolja a randit, akkor neki kellene fizetnie. Ez azt mutatná, hogy nem csak elvárja, hogy elkápráztassák, hanem ő is hajlandó befektetni a kapcsolatba. Sokszor halljuk, hogy az egyenlőségről beszélünk, de amikor a számla kifizetésére kerül a sor, hirtelen mindenki visszatér a hagyományos szerepekhez.

Mit gondoltok? Szerintem legalább fele-fele arányban kéne fizetni.

2024. jún. 3. 11:42
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak neked gond.A legtöbb férfi szó nélkül kezdeményez.Én is nő létemre.Simán meghívlak.Nem halok bele.
2024. jún. 3. 14:22
 32/54 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te egy olyan szánalomtenger nyomoronc vagy, hogy nem kell félned, nem kerülsz olyan helyzetbe, hogy egy nő randira menjen veled (maximum álmodban).
2024. jún. 3. 14:25
 33/54 A kérdező kommentje:

"A randi 2 ember találkozásáról szól. Nem a kóláról és a számláról."

Akkor legtöbb esetben miért a férfinak kell fizetnie? Ha 2 ember van, akkor mind2 adja meg amit kell

2024. jún. 3. 14:29
 34/54 anonim ***** válasza:
100%
Általában a férfi fizet.a nő esetleg felajánlhatja a felezést vagy a teljes összeg átvállalását.
2024. jún. 3. 15:04
 35/54 anonim ***** válasza:
100%

Első randira biztos, hogy nem mennék egy drága étterembe, max egy süti vagy fagyi vagy kávé.

Ki tudja lesz e belőle több...nem kell több első randira.

És az nem kerül oskba.

2024. jún. 3. 15:05
 36/54 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy mennyit vergődsz a témán, a világ így működik és bármennyit is gyötrődsz rajta, ez nem fog változni. Telefoshatod a világ összes fórumát, tüntethetsz az utcákon, agonizálhatsz, haldokolhatsz, verdesheted a tested a falnak, rúgkapálhatsz mint egy dühös kisfiú, aki nem kapja meg a csokiját, akkor se fogsz változtatni a dolgok menetén. Vagy alkalmazkodsz, beilleszkedsz, vagy kesereghetsz egy egész életen át a pokolban, amit magadnak teremtettél.
2024. jún. 3. 15:09
 37/54 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ugyanazért fizet a férfi első randin, amiért ő visz virágot a nőnek és nem fordítva: ez az etikett.

Verheted a seggedet a földhoz minden ilyen dologgal kapcsolatban, de ettől még nem fog változni semmi. Az emberek jelentős részének megfelel így, akinek meg nem, az marad egyedül, senkit sem érdekel a legkevésbé sem.

2024. jún. 3. 15:40
 38/54 anonim ***** válasza:
79%
Nem kötelező randizgatnod.
2024. jún. 3. 18:14
 39/54 anonim ***** válasza:
100%

Addig jó, míg tele van a világ ilyen hisztiző bétákkal, mint a kérdező. Komolyan, olyan színvonal van, hogy nem nehéz kitűnni férfiként.

Én élvezem, hogy udvarolhatok és meghódíthatok egy nőt, mondjuk én egy egészséges férfi vagyok, egészséges tesztoszteronszinttel, meg normális családi hátterem van szerencsére.

Ha én elhívok valakit, fizetek. Akár barát, akár nő, aki érdekel. És én nem is várom, hogy engem vigyen egy nő randira, meg fizesse a számlát. Vicces is lenne. Szerencsére megengedhetek magamnak egy éttermi meghívást és egy kávét. Ha ez gondot okozna, a LinkedInt bújnám, nem a gyakorin szájkaratéznék.

2024. jún. 3. 19:57
 40/54 A kérdező kommentje:
Az sem jobb a hisztizésnél ha online fényezed magad, meg megmutatod hogy te milyen menő meg igazi férfi vagy.
2024. jún. 3. 20:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!