Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolnátok arról aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok arról aki első randin felvágós? 13 ezres kaját rendelt, hozzá egy palack 12 ezres bort? Tovább

Figyelt kérdés

Ő fizetett, de engem frusztrált.

Én nem vagyok ilyen, így is a legolcsóbb salátát ettem.

(nekem is van pénzem, nem ez a gond, csak pénzszórásnak gondolom ezt a nagyzolást)

2022. jan. 20. 15:28
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
92%

Azt, hogy az ő dolga. Én attól függetlenül döntöm el, hogy mit akarok tőle, hogy mennyit költött rám. Ha ezt kikéri magának, akkor semmit, mert akkor komolyan azt hitte, hogy le tud fizetni.

Én az a fajta korrupt vagyok, aki elteszi a kenőpénzt, dw ugyanúgy viselkedik, mintha nem kapott volna semmit.

2022. jan. 20. 15:29
 2/35 anonim ***** válasza:
85%

Nem feltétlenül felvágós, gondolom ezt szokta meg, nincs azzal gond.

Valószínűleg nem folytatnám vele a randizást, mert ez alapján nem egyforma körökben mozgunk és/vagy nem hasonlóan priorizáljuk a dolgokat, mindkettő gondot jelenthet később.

2022. jan. 20. 15:30
 3/35 anonim ***** válasza:
90%
kiderül van e pénze, vagy ezek után hó végén éhezni fog. Az ember legnagyobb hibája soha sem arra költ amire valóban telik, ha nem illúziókba kergeti önmagát és másokat.
2022. jan. 20. 15:33
 4/35 anonim ***** válasza:
65%

Ugyan... dehogy ezt szokta meg. Nála is otthon tescos víz meg májkrém. 😅

Csupán azt gondolta a nyomorult, hogy ezzel egyenes út vezet a bugyidba.

Én nagyon vigyáznék ezzel a pasival.

2022. jan. 20. 15:34
 5/35 anonim ***** válasza:
65%

Nem egészen értem, mi rosszat írtam a #2-es válaszomban. :D

Ha valaki jól keres, és szereti "megadni a módját" az étterembe járásnak, az miért gond? Mármint nekem is sok lenne, mint írtam é se szeretném ezt kapcsolatban, de mi azzal a baj, ha valaki így tesz ha egyszer futja rá neki? :D

2022. jan. 20. 15:37
 6/35 anonim ***** válasza:
91%

Nem gondolnám magunkat összeillőnek. Mondjuk én alapból nem mennék étterembe randizni, bármilyen kávézó vagy bár jobban megfelel szerintem a célra.

Akár csak lenyűgözni akar, akar valóban ilyen stílusban él, egyik esetben sem tetszene.

2022. jan. 20. 15:38
 7/35 A kérdező kommentje:

Nagyon sznobnak tűnt egész este. Mindenből csak az ilyen-olyan minőség. Szórakozóhelyre nem jár, mert oda minden jött-ment embert beengednek. Mittudomén milyen borvidékről származó borokat iszik csak. Edzőterembe nem jár mert ott büdös izzadságszag van, hanem valami magán edzőterembe. Hát azt se tudtam hogy ilyen van.

Az én kedvencem meg a 30 forintos vizes zsemle sajtkrémmel.

2022. jan. 20. 15:41
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

Nincs gond egyikőtökkel se, valószínűleg nem egymás társaságát keresitek, ennyi.

2022. jan. 20. 15:41
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem jön be a stílus akkor mást kell nézni. Van sok másik ember.
2022. jan. 20. 15:48
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Az nem érdekel, hogy a saját pénzét mire szórja el. Az viszont igen, ha sznob is mellé, és mindent kritizál, ami nem elég drága őfelségének. Az ilyenektől lelépek, és minnél gyorsabban.
2022. jan. 20. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!