Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok arról aki első randin felvágós? 13
ezres kaját rendelt, hozzá egy palack 12 ezres bort?
Tovább
Figyelt kérdés
Ő fizetett, de engem frusztrált.
Én nem vagyok ilyen, így is a legolcsóbb salátát ettem.
(nekem is van pénzem, nem ez a gond, csak pénzszórásnak gondolom ezt a nagyzolást)
Amerikaban egy penzugyi igazgato keres havi 3.5 millio forintnyi penzt. Ebbol egy 60 nmes panelt 40 milliobol megvenni 11,5 hónap, azaz egy év alatt tud, ha nem kolt semmire. Egy panelt havi 150 ezerert tud kiadni, tehat egy havi 600 ezres bevetelre 4 lakas kell. Azaz minimum 4 ev, hogy 4 lakast vegyen, de inkabb 5 ev szukos sporolas (tescos szalami, nem koltok nőre, nem jarok sehova, nem veszek semmit) kell ahhoz, hogy ha baleset miatt elvesztene a munkakepesseget vagy kirugnak, akkor is legyen egy havi 600 ezres fix bevetele 4 lakasbol amibol eltart egy 4 tagu csaladot. Szoval innen nezve, nekem se kene olyan pali aki egy kajara 20 ezret elkolt csak magara es meg csak nincs is havi 3.5 milla fizetese.
2022. jan. 20. 16:17
13/35 anonim válasza:
Nem biztos, hogy felvágós. Lehet, mindig így rendel, ilyen az anyagi helyzete. A csóró átlagpolgár nehezen érti meg, hogy vannak, akiknek ez nem pénz, és ha elköltik, marad másra is.
2022. jan. 20. 16:24
14/35 anonim válasza:
Én nem szeretem a "felvágós" embereket. Azzal a férfival nincs bajom, aki gazdag, megdolgozott a pénzéért, de ezt diszkréten kezeli, és nem villog a pénzével. A személyisége a fontos, és nem az, hogy milyen drága bort tud megfizetni. Ha valaki "kérkedik" a pénzével az visszatetsző számomra.
Még csak annyit kérdeznék, hogy ezek után lesz második randi?
2022. jan. 20. 16:27
15/35 anonim válasza:
Ritkán járok étterembe. Egyedül soha. Ha megyek nem a legolcsóbb helyre hanem valami gourmet étterembe és olyat eszem amit otthon nem tudok megcsinálni. Nem szoktam megbánni. Ha pedig veszek egy üveg bort, amivel meg akarom a nőt kínálni, az ha az olcsóbbak közül is van egy jó étteremben az nem koccintós árban lesz. Egyszeri dologból nem tudsz sokat megállapítani. Spórolósan élek suzukival járok, de kovid előtt el szoktam járni évente 2x tengerpartra, nem a legolcsóbb hotelba. Wellesezni, kirándulni. A magán edzőterem más kérdés. Ott a gazdagok nem izzadnak? Ez nem az izzadságszag, miatt lehet. Nem akar kapcsolatot a pór néppel. Ezt meg is értem. Más a stílus egy jobb szállodában. Elittebb nyaralóhelyen. Voltam 2* osban is régebben. Tökéletesen megfelelt az igényeimnek. Összejöttem egy nővel. Égett a pofámról a bőr, hogy mit levágott alkudozásban az araboknál. Jobb helyen ha összeszed egy nőt annak kevésbé fog az utolsó cent is számítani. Miért probléma ha valaki tehetősebb? Tapasztalatom szerint arányaiban több a kőbunkó a pórnépnél. Lehet úgy érzed jól állsz anyagilag, ez nem jelenti azt, hogy a másiknak nem lehet X-szer annyi pénze. Az is lehet nincs egy misije sem. Pl. Főnököm BMW-t vett. Hónapokig téma volt a finanszírozás. Én ha nem sajnálnám rá a pénzt kp.-re venném. Nem fizetnék kamatot.
2022. jan. 20. 16:30
16/35 anonim válasza:
Ha nem kamu a kérdés, érdekel, hogy hol jöttetek össze, ha ennyire más a szint?
2022. jan. 20. 16:40
17/35 anonim válasza:
Ha nekem kellene kifizetni akkor azt, hogy ma mosogatni fog, mert én wc-re való kimenés ürügyével hazasunnyogok.
2022. jan. 20. 16:40
18/35 anonim válasza:
1.: A 12-es bor és 13-as kaja 1 vagy 2 főre?
2.: "7/17 A kérdező kommentje:
Nagyon sznobnak tűnt egész este. Mindenből csak az ilyen-olyan minőség. Szórakozóhelyre nem jár, mert oda minden jött-ment embert beengednek. Mittudomén milyen borvidékről származó borokat iszik csak. Edzőterembe nem jár mert ott büdös izzadságszag van, hanem valami magán edzőterembe. Hát azt se tudtam hogy ilyen van."
- Szórakozóhelyre nem járok, sok a C, N, ZS, B. És sok helyen a fegyver is tilos.
- Alkoholt sosem iszom, de a szivar, ha kubai, na akkor jöhet!
- Edzőterembe nem megyek, nem szorulok gyúrásra, van önbizalmam. De a PaPoLE nekem megéri a + -t.
2022. jan. 20. 16:48
19/35 A kérdező kommentje:
Online társkereső app.
Nem lesz második, én nagyon kellemetlenül érezten magam egész randi alatt, hogy én csak egy "egyszerű" ember vagyok, akinek egy séta is teljesen megfelel az első randin.
Teljesen más világ vagyunk.
2022. jan. 20. 16:49
20/35 A kérdező kommentje:
Ezek a kaják és italok egy főre. De a borból maradt is. Én nem iszok, ezt mondtam is hogy ne rendeljen egy üveggel
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!