Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első körben mit gondolnátok egy 46 éves évek óta szingli nőről, miért van egyedül?
Nincs gyereke, soha nem volt házas, elvileg szeretett volna családot, kb tizenéve volt felvállalt kapcsolata vkivel, a szüleinek soha nem mutatta be egyik barátját sem. Nem egy bulizós kalandozós fajta, visszafogott de mégsem túlságosan otthon üló, sokat utazott a munkája miatt, egyébként diplomás, igényes csinos, normális családból érkező hölgy. Szerintetek hol a "hiba" ha valaki szeretett volna családot, gyerekeket, mégis kb 10 éve nem volt senkije?
(Nem provokalo es nem rossz indulatu kerdes)
Kicsit határozatlan szürke nő!
De ideje lenne élnie!
Talán ez az oka!
4. Elég valószínűtlen hogy mondjuk 30 éven keresztül csak ilyenekbe botlott! Egy értelmes nő 3 randiból már látja hogy ki a másik. Mondjuk az más kérdés, hogy saját magát mindenki a világ közepének, a tudás egyetlen birtokosának hiszi. Pont ezért nem sajnálok senkit sem. Ha ennyire okosak az emberek, akkor pontosan azt az életet élik, amit megérdemelnek. Pro és kontra.
Nem kell a külvilágban keresni a hibát! Erre én vagyok a legjobb példa. 28 éves koromig azt hittem hogy tökéletes vagyok, minden kudarcomat más okozta, a világ nem ért meg engem. Aztán 15 év múlva rengeteg munkával, áldozattal, megteremtettem azt amit elképzeltem magamnak. Ha maradtam volna az aki, akkor én is most azt írnám, hogy 43 éves férfi aki szingli, miért az amikor tökéletes? Még viccnek is rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!