Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Első körben mit gondolnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első körben mit gondolnátok egy 46 éves évek óta szingli nőről, miért van egyedül?

Figyelt kérdés

Nincs gyereke, soha nem volt házas, elvileg szeretett volna családot, kb tizenéve volt felvállalt kapcsolata vkivel, a szüleinek soha nem mutatta be egyik barátját sem. Nem egy bulizós kalandozós fajta, visszafogott de mégsem túlságosan otthon üló, sokat utazott a munkája miatt, egyébként diplomás, igényes csinos, normális családból érkező hölgy. Szerintetek hol a "hiba" ha valaki szeretett volna családot, gyerekeket, mégis kb 10 éve nem volt senkije?

(Nem provokalo es nem rossz indulatu kerdes)

2021. dec. 23. 21:41
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
66%
#9-nek igaza van. Hasonló vagyok, csak pár évvel fiatalabb. A "random találkozások" meg nem biztos, hogy olyanok, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva. Én például nagyon idealista vagyok, és éveket el tudok tölteni plátói szerelmekkel. Ez van. Attól még nem tudnék együtt lenni valakivel, aki meg remek férj, meg apa lenne, csak épp nem érdekel 🤷🏼‍♀️
2021. dec. 23. 22:28
 12/32 anonim ***** válasza:
75%
A "hiba" ott van, hogy nem mindenáron akar párkapcsolatban élni. Persze szívesen összejönne, akár családot alapítana egy arra érdemes pasival, de ha nem jön a megfelelő férfi, akkor inkább egyedül van. Nagyon jól el van egyedül is ezért inkább nem alkuszik meg. Nincs túlságosan hozzá szokva, hogy másokhoz alkalmazkodjon. Az átlagnál nehezebben éli meg, ha például nála alszik valaki. Alapvetően igényes fajta, sokszor saját egzisztenciával.
2021. dec. 23. 22:31
 13/32 anonim ***** válasza:
45%

Ha magadról beszélsz, akkor kíváncsi lennék miért nem küzdöttél legalább a gyerek témáért?

Manapság annyi talpraesett egyedülálló anyuka van!

Egy gyerek sok szeretetet ad egy egyedülálló nőnek!

2021. dec. 23. 22:35
 14/32 anonim ***** válasza:
53%
14. Miért? Van igazság benne amiről írt. A te 14-es válaszodnak meg semmi köze a kérdéshez. Szép is lenne ha mindenki a másik szubjektív válaszát véleményezné. Bár, igazság szerint itt mindig ez szokot lenni, én kérek elnézést.
2021. dec. 23. 23:23
 15/32 anonim ***** válasza:
78%

#15 Annyi az igazság benne, hogy ilyenkor már ne nagyon akarjon gyereket. De hogy jön ő ahhoz, hogy azt mondja, meg is érdemli? Meg honnan veszi, hogy "ült a trónján és mindenkit lenézett"?

Ez a szánalmas...

2021. dec. 23. 23:27
 16/32 anonim ***** válasza:
29%

16. Mivel bizonyítod be hogy nincs igaza? Te honnan veszed azt, hogy nem ilyen volt? Tudod a bíróság előtt is bizonyítani kell az álláspontodat. Itt meg csak az ő véleménye van meg a tiéd. 1:1

Szimplán csak az van, hogy neked nem tetszik amit írt, de nem tudod bizonyítani hogy az úgy van vagy sem. Ha meg neki az a véleménye, fogadd el, lehet hogy ilyen tapasztalatai vannak.

2021. dec. 23. 23:33
 17/32 anonim ***** válasza:
85%

#17 Ha már ilyen gyenge bíróságos példával jössz, az a gyakorlatban úgy működik, hogy ha valakiről állítasz valamit, jelen esetben "megérdemli" meg "ült a trónján és lenézett mindenkit", akkor neked kell bizonyítani az állításod igazságát, nem pedig a másik félnek, hogy nem is úgy van.

Ráadásul én nem is azt mondtam, hogy nem ez az igazság, hanem az, hogy mindenféle bizonyíték nélkül belerúgni valakibe, akár csak egy anonim fórumon is, bunkóság...

2021. dec. 23. 23:54
 18/32 anonim ***** válasza:
61%
A 2-es valóban egy rosszindulatú .............. valaki, senki nem mondta, hogy a nő gyereket szeretne, arról volt szó, hogy gyereket szeretett volna. Magyarul beszélő emberek vagyunk, nem? Fuh, most már én is ideges vagyok.
2021. dec. 23. 23:57
 19/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, 12 közelít talán leginkább a valósághoz, kivéve az egzisztenciát. Igazábol szürke hétköznapi élethez hasonlít inkabb az övé.

Amit kihagytam hogy elvileg társkeresőt sokat használt, de belefáradt a randizgatásba és a csalódásokba hogy nem találta a magának megfelelőt, de konkrét esetről nem hallottam hogy randizott, milyen emberekkel találkozott stb...

Állítása szerint vágyott volna gyerekre (nyilván már közel 47 évesen nem aktuális, +néhány évve hamarabb is kellett volna hozzá férfi, aki ugye nem volt)

Csak kíváncsi voltam másoknak milyen gondolatai lennének egy ilyen emberrel kapcsolatban.+ elég zárkózott típus, ezért tudok csak ilyen alapvető dolgokat írni róla.

2021. dec. 24. 00:36
 20/32 A kérdező kommentje:

13 nem rólam van szó, viszont teljesen egyet értek, főleg hogy nekem is van gyermekem.

Mondott olyat nehány éve hogy már elgondolkodott azon hogy egyedül vállal gyereket, viszont ennek semmi folytatása nem lett, hogy egyáltalán komolyan gondolta-e?

Akkor még talán reménykedett hogy családot tud alapítani egy férfival, nem tudom.

2021. dec. 24. 00:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!