Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondolnátok, ha egy első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok, ha egy első randin elvárnám, hogy a partnerem fizessen mindent?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom, hogy ha egy nő komolyan gondolja a randit, akkor neki kellene fizetnie. Ez azt mutatná, hogy nem csak elvárja, hogy elkápráztassák, hanem ő is hajlandó befektetni a kapcsolatba. Sokszor halljuk, hogy az egyenlőségről beszélünk, de amikor a számla kifizetésére kerül a sor, hirtelen mindenki visszatér a hagyományos szerepekhez.

Mit gondoltok? Szerintem legalább fele-fele arányban kéne fizetni.

jún. 3. 11:42
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem annak illő fizetni aki elhívja a másik felet. Minden más dolog csak mellébeszélés.

Plusz egy fontos dolog. Mindig érdemes felajánlani, hogy fizeted a saját részed, még akkor is ha meghívtak. Alap udvariasság.

jún. 3. 11:47
 2/54 anonim ***** válasza:
100%
Én most voltam első randin egy pasival.A számlát felesben akartam fizetni de nem engedte.
jún. 3. 12:01
 3/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne randi :D
jún. 3. 12:11
 4/54 anonim ***** válasza:
58%
Soha nem fizettem randin,soha nem is fogok.Én se kérem el az árát,ha veszek a férfinak valamit.Menjek számlát lobogtatva,hogy fizesd ki az akármit,különben nem lesz p.unci?
jún. 3. 12:14
 5/54 A kérdező kommentje:

Tehát ez alapján tipikus a randi csak a nőkért van? A férfi sem kéri el az árát annak amit vesz a nőnek, mondjuk egy virágért vagy ajándékért.

De a randi az nem ajándék a nőnek, az mind2 fél felől van

jún. 3. 12:17
 6/54 anonim ***** válasza:
100%
Most mindent, vagy csak felét? Összevissza beszélsz. Hülye provokatív kérdés egy hülye provokatív kérdezőtől.
jún. 3. 12:30
 7/54 anonim ***** válasza:
100%
Még hányszor teszed fel ezt a kérdést??
jún. 3. 12:30
 8/54 A kérdező kommentje:

Akár mindet, akár a felét is, fele már elfogadható.

De az hogy elvárt hogy a pasi fizesse és utána egy ilyet benyomni, hogy azért mert amikor vesz a nő neki valamit akkor azért sem kéri el az árát. Mikor ez fordítva is így szokott lenni

jún. 3. 12:47
 9/54 anonim ***** válasza:
100%
Mindet nem fizetek. A sajátomat simán.
jún. 3. 12:48
 10/54 anonim ***** válasza:
100%
Igazi béta vagy. :D
jún. 3. 12:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!