Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok, ha egy első randin elvárnám, hogy a partnerem fizessen mindent?
Úgy gondolom, hogy ha egy nő komolyan gondolja a randit, akkor neki kellene fizetnie. Ez azt mutatná, hogy nem csak elvárja, hogy elkápráztassák, hanem ő is hajlandó befektetni a kapcsolatba. Sokszor halljuk, hogy az egyenlőségről beszélünk, de amikor a számla kifizetésére kerül a sor, hirtelen mindenki visszatér a hagyományos szerepekhez.
Mit gondoltok? Szerintem legalább fele-fele arányban kéne fizetni.
Vagyis ugyanoda jutottunk vissza, hogy a férfinak kell mindig fizetnie, mert a férfinak "kell kezdeményeznie", ezért a férfi is fogja elhívni.
Vagyis ezzel hogy az fizet aki meghív, köntösbe bújtattuk a dolgot mintha valami szépet mondanánk, közben meg ami a háttérben van az az hogy a nő nem akar fizetni.
"Ez vicces, engem szidnak, hol ott én csak feltettem az egyenjogúság kérdését."
Ez illem kérdés. Majd ha a nő hív meg valahova, akkor esetleg.
Szerintem az fizessen, aki elhívja a másikat. Szép is lenne, hogy én választom ki a programot, aztán a csajjal fizettetem ki.
Amúgy meg ha egy csomó pasi nem lenne butthurt attól, hogy a nő hívta el valahová, meg nem nézné kvának a nőt, ha az kezdeményez, akkor talán nem lenne az, hogy mindig nekik kell randira hívni a nőket.
Itt már nem is érvelés megy, hanem egymás sértegetése, meg megkérdőjelezése.
pl. miért foglalkozok ezzel a kérdéssel, nem pedig egy értelmes érvelés az elhangzottakra.
"Szoktam ajándékot venni,kaját venni,stb.. és nem várom el,hogy kifizesse a férfi"
Ugyanúgy a férfiak is szoktak kaját hozni, ajándékot venni, ők sem várják el.
"Aki egy kóla árát sajnálja,azzal mit kezdjek."
Hát pont ezaz, a férfiak ne sajnálják rá, de a nőknek szabad?
Az fizet, aki elhivja a másikat, ez az illem. Ha a férfi hívja el a not, a férfi, ha a no hívja el a férfit, akkor a no fizet.
Ezen mi nem világos ?🙃
De te sajnálod.Csak azon hisztizel,hogy neked kell fizetni.Én nem verem magam,ha adok valamit.Te akarod kifizettetni a nőkkel az egész randit.Abba is bele vay betegedve,hogy kezdeményezni kell.Az se kötelező,várd meg amíg egy nő akar tőled valamit,és elhív randira.
Negyven eves vagyok,de soha senki nem engedte volna,hogy fizessek randin.Ez csak mostanában szokás.De azért rittyentsem ki magam;sz.opjalak le meg még rajongjak is érted.Te mit adsz cserébe egy nőnek?
"Az fizet, aki elhivja a másikat, ez az illem. Ha a férfi hívja el a not, a férfi, ha a no hívja el a férfit, akkor a no fizet."
De beletukmálták az emberekbe, hogy a férfinak kell kezdeményeznie.
Ebből az fog következni, hogy a férfi fogja elhívni, tehát biztos hogy ő fog fizetni. Vagyis mindig a férfi fizet.
És ezt a nők várják el, mert szerintük a férfinak kell kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!