Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen és társain tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen és társain tényleg csak ilyen ribizlik lennének fent?

Figyelt kérdés

A nők 90%-a, akiket feldob, ilyen ribizli kinézetű, sokszor kiélt k.rva fejű, önjelölt instakirálylány nőszemély.

P.csamutogató bikinis kép, edzőtermi kép, snowboard, vitorlás/yacht, "független, tanult nő vagyok, vállalkozó vagyok, szenvedélyem az utazás, gyere az instámra, mert itt keveset vagyok". Egy csomó ehhez még ki meri írni, hogy komoly kapcsolatot keres (bár a többség azért nem).

Vannak azért normálisabbnak tűnő nők is, de elvétve dobja fel őket.

Hol maradnak a visszafogott, normális, "egyszerű", de nagyszerű, mégis csinos és szép, aranyos és okos lányok, akiknek nincs ez a ribizli aurája?

A kérdés lehetne költői is, de nem az. Introvertáltként kb. csak és kizárólag online tudok ismerkedni, de ez rendkívül lassú és fárasztó.

Mit tegyek?

jún. 2. 09:00
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

#10 Hát ezt sajnálattal hallom. Én azért még nem tartok itt.

Viszont sajnos (csak a saját véleményemből kiindulva), a külső valóban egy fontos szempont. Sőt, talán a legfontosabb, mert az a "beugró". Annyi "könnyítés" azért van, hogy nekem pl. nem feltétlenül a klasszikus szépségek tetszenek, inkább a különlegeset keresem. Pl. ami nekem tetszik, az a többségnek sokszor csak az elmegy kategória, én meg odáig vagyok érte.

De igen, az online tér nem a ronda, de még csak nem is az átlag emberek játszótere.

Ugyanakkor nem kell feladni, számos ronda embert látni párkapcsolatban, néha átlagos emberekkel párban. Viszont ja, valószínűleg ők sem társkeresőn ismerkedtek...

jún. 2. 09:44
 12/34 anonim ***** válasza:
76%

Igen, de mégis azok fitymálják a diplomát ált akiknek nincs.

A diploma nem csak egy papír, és nem mindenható, de mégis jelzés.

jún. 2. 09:44
 13/34 A kérdező kommentje:

Nyilván, de nálam ez nem elvárás. Plusz pont, de nem elvárás.

Az intelligencia viszont az.

jún. 2. 09:52
 14/34 anonim ***** válasza:
64%
Jó, hogymegtudtuk, hogy a snowbordozás valamilyen okból kifolyólag künnyűvérűvé teszi a nőket. Köszönjük, Emese.
jún. 2. 09:54
 15/34 A kérdező kommentje:

Nem tudom ezt ki állította, kedves #14! Pl. egy bikini sem tesz senkit könnyűvérűvé, meg a kondizás sem, ezt el is felejtetted?

Viszont az összkép és az ismétlődő mintázatok önmagukért beszélnek.

jún. 2. 10:05
 16/34 anonim ***** válasza:
54%
Önmagáért beszél, hogy sok Tinderes csaj snowboardozik. Ok. Légyszíves mondd el, hogy mit árul el egy nőről, ha kedveli a téli sportokat.
jún. 2. 10:07
 17/34 anonim ***** válasza:
65%

Mert a legtöbb férfi ezeket húzza jobbra.

Én pont azért jöttem le Tinderről, mert ugyan én is jól nézek ki, kondis, vékony csini nő vagyok, de nem akartam beállni a sorba ilyen csücsörítős, pucsítós, szétfilterezett képekkel. Mert neten tényleg csak ezek a nők kapnak figyelmet. Élőben meg simán felszednek sportos, helyes pasik, de Tinderen ugyanezek észre sem vennének a sok mű pcsa között😅

jún. 2. 10:16
 18/34 anonim ***** válasza:
43%
Lol. Snowboardozom, hajózom, tavaly tettem le a harmadik kapitány vizsgámat, járok edzőterembe is, szívesen utazom, sőt! még fürdőruhám is van. Ettől függetlenül egész életemben komoly kapcsolatra merészeltem vágyni, akit meg is találtam a férjem személyében, akit ráadásul még az sem zavar, hogy van diplomám. Ok, hogy te nem szeretsz utazni, meg nem érdekelnek a sportok, felőlem kuksolj a szobádban amíg jólesik, de nehogy már ne legyünk normálisak azért, pláne r*bancosak, mert más dolgokat kedvelünk, mint te.
jún. 2. 10:50
 19/34 anonim ***** válasza:
71%

18

MÉG FÜRDŐRUHÁD IS VAN???

Te céda...

jún. 2. 10:50
 20/34 anonim ***** válasza:
12%

Fura ez az utazás stb téma.

Mert mióta van ez a kaja ára nőtt 100%ot,a fizu meg nullát én azt veszem észre hogy a nők is visszavettek arcból.

Mert jelen magyar szituban már nem az 1 millás egyiptomi út a kérdés, hanem hogy a fizu előtti héten mit eszünk?

Ha meg a felcsípett nőtt felhozom, csinálok egy fa sza Bolognai spagettit megesszük... Én 3 éve, mióta tart ez a kiba szott csórósàg, azt látom, hogy egy rendes kiadós evés kB egyenértékű lett azzal, hogy hajnalig dugom.

jún. 2. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!