Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen hogyan írjak rá egy srácra?
Eddig úgy voltam, hogy a férfiak kezdeményezzenek, de most nagyon tetszik egy srác, akire rá szeretnék írni, csak nem tudom, hogy mivel. Valami univerzális kezdőszöveg kellene, ami kicsit jobb mint a “szia, mizu”, meg a “van kedved ismerkedni?”. Lányok, ti hogy szoktatok ráírni a srácokra? és srácot, ti a lányokra? Ha ez valamit is számít, a kiszemeltem 28 éves.
Köszönöm előre is a válaszokat. 23/n
Írd ezt:
"Szia! Fogadjunk, hogy azt hitted, minden nő elvárja, hogy a férfi írjon először. Hát tévedtél. Amúgy mi volt a vacsi?"
En boven meglepodnek es megelegednek egy sziaval.
Azzal hogy a lany ir kifejezi hogy valoban erdeklem es nem 33.ember vagyok aki eppen ir neki.
Abszolut pozitivumnak vennem ha irna a lany es ha tenyleg tetszene ezzel kiemelkedne a tobbi kozul.
"Szia!
Te hogy szoktál ráírni a lányokra? Van valami jó trükköd?"
Leír valamit: "azt írom ingyombingyom tálibe"
erre írod, hogy hát ezt kipróbálom: ingyombingyom tálibe
vagy akár írhatod, hogy "hm ez elég gagyi, én meg innkább csak megkérdezem, hogy ő hogy szokott kezdeni. mindegy... van kedved szexelni? "
9# Az "ingyombingyom tálibe" lényegét tekintve ugyanaz, mint hogy "van kedved szexelni?", ugyanazt a násztáncot lépi, csak az ember mondjuk az állatokkal ellentétben rohadt kifinomultan csinálja.
Pont erről beszélgettem valakivel tegnap, hogy kinek mi a stratégiája, én továbbra sem látom igazoltnak azt a megállapítást hogy minél elvontabb a dumád, annál jobbak át esélyeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!