Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen hogyan írjak rá egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen hogyan írjak rá egy srácra?

Figyelt kérdés

Eddig úgy voltam, hogy a férfiak kezdeményezzenek, de most nagyon tetszik egy srác, akire rá szeretnék írni, csak nem tudom, hogy mivel. Valami univerzális kezdőszöveg kellene, ami kicsit jobb mint a “szia, mizu”, meg a “van kedved ismerkedni?”. Lányok, ti hogy szoktatok ráírni a srácokra? és srácot, ti a lányokra? Ha ez valamit is számít, a kiszemeltem 28 éves.

Köszönöm előre is a válaszokat. 23/n

2024. máj. 20. 22:43
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem írok rá srácokra. Megtanultam a leckét. Aki akar beszélgetni velem, az írni fog, belátható időn belül. Aki nem akar, legyen báármi oka, annak meg azért nem lesz nagyobb kedve, mert én ráköszönök. Tapasztalat, próbáltam/próbálkoztam, nem sikerült. Aki akar, az ír, aki nem ír, az nem fog belelendülni. Ne gondold túl.
2024. máj. 20. 22:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Eddig azon az elven voltam, hogy nem irok rá senkire, de most úgy gondoltam, hogy nála kivételt teszek. Nem várok nagy csodát, lehet hogy vissza se fog írni, de azért megpróbálom.
2024. máj. 20. 22:54
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Én nem spilázom ezt túl. Írok egy sziát, ha olyan a helyzet úgyis válaszol erre is, ha meg nem tetszek, írhatnék egy litániát is, arra se igen reagálna.
2024. máj. 20. 23:02
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Írd ezt:

"Szia! Fogadjunk, hogy azt hitted, minden nő elvárja, hogy a férfi írjon először. Hát tévedtél. Amúgy mi volt a vacsi?"

2024. máj. 20. 23:06
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
4# Nekem nem tetszene, hogy egyből nekiáll kioktatni, még ha poénból is teszi. Nem jó ómen.
2024. máj. 20. 23:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

En boven meglepodnek es megelegednek egy sziaval.

Azzal hogy a lany ir kifejezi hogy valoban erdeklem es nem 33.ember vagyok aki eppen ir neki.

Abszolut pozitivumnak vennem ha irna a lany es ha tenyleg tetszene ezzel kiemelkedne a tobbi kozul.

2024. máj. 21. 08:24
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
Én személy szerint örülnék, ha egy nő kezdeményezne
2024. máj. 21. 17:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Neked mi a gyengéd? :)
2024. jún. 13. 18:46
 9/10 anonim ***** válasza:

"Szia!

Te hogy szoktál ráírni a lányokra? Van valami jó trükköd?"

Leír valamit: "azt írom ingyombingyom tálibe"

erre írod, hogy hát ezt kipróbálom: ingyombingyom tálibe

vagy akár írhatod, hogy "hm ez elég gagyi, én meg innkább csak megkérdezem, hogy ő hogy szokott kezdeni. mindegy... van kedved szexelni? "

2024. jún. 14. 23:47
 10/10 anonim ***** válasza:

9# Az "ingyombingyom tálibe" lényegét tekintve ugyanaz, mint hogy "van kedved szexelni?", ugyanazt a násztáncot lépi, csak az ember mondjuk az állatokkal ellentétben rohadt kifinomultan csinálja.

Pont erről beszélgettem valakivel tegnap, hogy kinek mi a stratégiája, én továbbra sem látom igazoltnak azt a megállapítást hogy minél elvontabb a dumád, annál jobbak át esélyeid.

2024. jún. 15. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!