Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiülök egy kv-zó teraszára, és egyedül kv-zgatok, oda fognak jönni hozzám a férfiak ismerkedni?
Érdekes, amit a 29-es ír, ezek szerint valakinek működik mégis, a többségnél nem. Lehet, neked olyan a kisugárzásod, vagy nagyon barátságos vagy...stb., én igazából nem vagyok az.
Mindenkinek köszi a hozzászólást és a privátokat is, mindenkinek ugyanazt tudom írni, nem akarok ismerkedni, se ilyen módon, se máshogy, jelenleg nem keresem a szerelmet (szerelem nélküli kapcsolatot még kevésbé), a kérdést azért írtam ki, hogy a kolléganőm elképzelését vitassuk meg. Ami szerintem hülyeség, az ötletgazdát pedig eddig is némileg defektesnek tartottam, emiatt az ötlete miatt is, más miatt is. Köszi.
#31 érdekes, amit a 29-es írt, csak épp semmi jelentősége. Lehet, hogy odamentek hozzá, de nyilván egyik "odamenésből" sem lett semmi, mert itt Magyarországon, mint írtam egy korábbi hozzászólásomban, komoly szándékkal ilyet nem csinálnak a férfiak. Magyarán semmit nem érsz az ilyen pasikkal, max egy-két napig jól fog esni az egódnak, hogy valaki észrevett.
Itt nem a te kisugárzásod és a 29-es csajszié közti különbségről van szó, hanem a különc/nyomulós és az átlagos férfiak közti különbségről. Éppen melyik típus talál be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!