Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha kiülök egy kv-zó teraszára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiülök egy kv-zó teraszára, és egyedül kv-zgatok, oda fognak jönni hozzám a férfiak ismerkedni?

Figyelt kérdés
Egyedülálló középkorú nő vagyok. Vágyom a szerelemre, egyenlőségen alapuló párkapcsolatra, de nem teszek érte semmit, szóval valószínűleg annyira mégse fontos nekem most. Kolléganőm viszont fixen állítja, hogy csak ki kell ülnöm egy kv-zó teraszára és majd megtalálom az igaz szerelmet. Elhűltem. Szerintem nem. Hogy látjátok?
máj. 26. 19:35
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Érdekes, amit a 29-es ír, ezek szerint valakinek működik mégis, a többségnél nem. Lehet, neked olyan a kisugárzásod, vagy nagyon barátságos vagy...stb., én igazából nem vagyok az.

Mindenkinek köszi a hozzászólást és a privátokat is, mindenkinek ugyanazt tudom írni, nem akarok ismerkedni, se ilyen módon, se máshogy, jelenleg nem keresem a szerelmet (szerelem nélküli kapcsolatot még kevésbé), a kérdést azért írtam ki, hogy a kolléganőm elképzelését vitassuk meg. Ami szerintem hülyeség, az ötletgazdát pedig eddig is némileg defektesnek tartottam, emiatt az ötlete miatt is, más miatt is. Köszi.

máj. 27. 08:07
 32/34 anonim ***** válasza:
77%

#31 érdekes, amit a 29-es írt, csak épp semmi jelentősége. Lehet, hogy odamentek hozzá, de nyilván egyik "odamenésből" sem lett semmi, mert itt Magyarországon, mint írtam egy korábbi hozzászólásomban, komoly szándékkal ilyet nem csinálnak a férfiak. Magyarán semmit nem érsz az ilyen pasikkal, max egy-két napig jól fog esni az egódnak, hogy valaki észrevett.

Itt nem a te kisugárzásod és a 29-es csajszié közti különbségről van szó, hanem a különc/nyomulós és az átlagos férfiak közti különbségről. Éppen melyik típus talál be.

máj. 27. 11:10
 33/34 A kérdező kommentje:
Ja, ezt elfelejtettem írni, vagyis alapvetően inkább nem akartam, csak az utolsó hozzászólásnál jöttem rá, hogy lehet, mégis jobb lenne, vagy árnyalná a képet, ez az elképzelt szituáció nem itthon játszódna. Igaz, nem is Olaszországban. Mondjuk a kettő között.
máj. 28. 07:54
 34/34 anonim ***** válasza:
#32 Nem állítottam, hogy komoly szándékkal jöttek oda, végül is a kérdés nem kimondottan erre irányult. Egyébként ha társaságban kezdeményez valaki, az sem feltétlenül komoly szándékkal teszi. Az ismerkedések legnagyobb része rövid lejáratú kapcsolatokra hajt, jópáran nősek vagy együtt élnek valakivel. Fiatal egyedülálló lányként, sőt később férjes asszonyként is volt részem ilyesfajta kísérletekben. Persze az sem kizárt, hogy a dolog komolyra fordul, végül is az emberek legnagyobb része valamilyen kapcsolatban él.
máj. 28. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!