Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet élőben ismerkedni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet élőben ismerkedni, ahol nem gáz nőként ha egyedül mész?

Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim akikkel be lehetne ülni kocsmába vagy el lehetne menni bulizni, eseményekre járni, egyedül meg kinéznek az emberek. Online nem jött be az ismerkedés, így meg élőben csak dolgozom és boltba járok. Hobbim nem igazán van semmi, amilyen tanfolyam meg érdekelne orbitálisan drága.
2023. dec. 13. 12:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
51%
Hány éves vagy? :)
2023. dec. 13. 12:03
 2/25 A kérdező kommentje:
23
2023. dec. 13. 12:06
 3/25 anonim ***** válasza:
27%
Én sokkal több vagyok. :/
2023. dec. 13. 12:10
 4/25 anonim ***** válasza:
0%
Barátkozni kéne és általuk.
2023. dec. 13. 12:10
 5/25 Grizesteszta ***** válasza:
65%
Szerintem a kutyát nem érdekli, hogy Te egyedül mégy valahova. Pontosabban: azokat fogja érdekelni, akik szintén ismerkedni szeretnének... miattuk légy nyitott, mosolygós és érezd jól magad! De hogy 'kinéznének' ez egyértelmű 'üldözési mánia'.
2023. dec. 13. 12:11
 6/25 A kérdező kommentje:
#4: ez esetben is a kérdés ugyan az :) Felnőtt korban mindenkinek kialakult baráti köre van már, eleve barátok kellenek ahhoz hogy több barátot szerezz mert bemutogatnak, elmentek valahova és együtt találkoztok valakikkel. Azokat se egyedül szerzel.
2023. dec. 13. 12:11
 7/25 Grizesteszta ***** válasza:
83%

#6: Kollégák? Régi osztálytársak? Boltosok? BKV-n?

Nekem nagyon kevés barátom van, azért, mert nincs többre szükségem. Viszont nagyon sok 'ismeretségem' van, amik nem barátságok, hanem csak felületes beszélgető partnerek( de tartósak), viszont ilyeneket simán szerzek a mindennapi életben. Pl. fodrásznál, körmösnél, kutyasétáltatás közben, stb. Nyitottan állj szóba bárkivel kellemes, semleges, nem kényes témákról beszélgetve és majd alakul!

2023. dec. 13. 12:17
 8/25 A kérdező kommentje:

#6: otthonról dolgozom, nincs kollégám. Régi osztálytársak közül egyel se voltam még iskolában se jóban (újgazdag környék), boltosokkal mit kéne csinálnom? Ritkán tömegközlekedek mert nincs hova, de életemben nem beszéltek hozzám ott akkor sem mikor még jártam naponta.

Azzal hogy a fodrászommal beszélgetünk hogy elüssük az időt nem tudom miben segít.

2023. dec. 13. 12:21
 9/25 anonim ***** válasza:
4. Át a f@szomat. Lelki szemetes láda maradsz ugyanúgy, és választ mást
2023. dec. 13. 12:26
 10/25 Grizesteszta ***** válasza:
75%
#8: a 8-asod egyértelműen mutatja, hogy nem a környezeteddel, hanem a te szociális kapcsolataiddal van probléma... Én egy éve költöztem, a kapcsolataim a régi helyen maradtak értelemszerűen, főleg telefonra-netre korlátozódnak. De itt már van új séta partnerem, új futó partnerem, 2 kávézós-fecsegős 'barátnőm' és 2 kismama, akik akkor sétáltatnak, amikor én futok. És talán új barátnőm is lesz: a körmösnél egymás mellett ültünk, jót fecsegtünk és azóta találkozunk egy-egy kávéra néha. Hasonló a családi helyzetünk, a korunk, a 'társadalmi státuszunk'- szóval sok minden. És egy boltossal is lehet jókat beszélgetni, én szoktam ... De lehet, hogy Te magasan kvalifikált vagy 23 évesen és a boltos nem elég 'művelt 'hozzád? Nálam ez nem akadály. :)
2023. dec. 13. 12:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!