Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet élőben ismerkedni, ahol nem gáz nőként ha egyedül mész?
#23 éves vagy, ezt is meg lehet és meg is kell tanulni. De ezt is csak gyakorlással lehet megtanulni, mint minden mást is. Próbálkozz! Pl menj be a közeli városba, településre ahol van tömegközlekedés, állj meg a megállóban, mintha buszt várnál, és szólítsd meg az első embert, aki megáll melletted. Ne válogass, hogy csak fiatalt, vagy csak nőt, bárkit, aki először megáll a közeledben. Csak az leygen a cél, hogy váltsatok pár mondatot, tök idegenként. Ha ő felszállt a buszra, akkor szólítsd meg a következőt! Gyakorolj idegent megszólítani és kommunikációba vonni. És ne izgulj, nincs tétje, hiszen mindjárt jön a busz, ő felszáll, Te meg új esélyt kapcs a köv embernél. És úgy se ismer senki...
Tudom, hülye tanácsnak tűnik, én is annak éreztem 20 éves koromban, de most, 60-hoz közeledve tudom: nagyon is remek tanács. Ez az első lépés, de vannak fokozatok, szívesen segítek priviben, de 'gyakorolni' neked kell!
szia,valamennyire hasonló helyzetben vagyok,szívesen megismernélek,viszont azt előre kell bocsájtanom hogy átlagon aluli kinézetem van. Örülnék a beszélgetésnek,barátkozásnak másra nem is gondolok ettől nem kell egy nőnek sem tartani,viszont a megjelenésem gond lehet pl személyes programokon ha odáig eljutnánk. Ha gondolod írj rám de csak a fentiek tudatában.
27 f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!