Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha kiülök egy kv-zó teraszára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiülök egy kv-zó teraszára, és egyedül kv-zgatok, oda fognak jönni hozzám a férfiak ismerkedni?

Figyelt kérdés
Egyedülálló középkorú nő vagyok. Vágyom a szerelemre, egyenlőségen alapuló párkapcsolatra, de nem teszek érte semmit, szóval valószínűleg annyira mégse fontos nekem most. Kolléganőm viszont fixen állítja, hogy csak ki kell ülnöm egy kv-zó teraszára és majd megtalálom az igaz szerelmet. Elhűltem. Szerintem nem. Hogy látjátok?
máj. 26. 19:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Nőként írom, hogy szerintem nem mennek oda más nőhöz sem. Talán valamilyen mediterrán országban el tudom képzelni, hogy elég nyomulósak hozzá a pasik. Itt Magyarországon ennek nincs kultúrája, mert a férfiak sem akarnak valami zaklató creepnek tűnni, érthetően nincs kedvük sem az elutasításhoz, sem a zavart kínos pillanatokhoz. Ne felejtsd el, hogy egy vadidegen vagy nekik, akiről semmit nem tudnak.
máj. 26. 21:44
 22/34 anonim ***** válasza:
70%

Kb. kizárt. Ez (már?) nem az a világ. Max. néznek majd, kicsit szemeztek, esetleg még egy kis mosoly is, de ennél több nem fog történni. Valószínűbb, hogy még ennyi sem, megnézni is inkább úgy fognak, hogy ne legyen észrevehető. Ez nem miattad (külsőd, "kisugárzásod" miatt) van, általános jelenség. Bár a foglalt pasik közül még akad, aki mer és akar lépni, de bizonyára nem ők a célcsoportod.

Szóval ha van hozzá kedved és idegrendszered, meg jól nézel ki és jó képeket lehet rólad vagy tudsz magadról készíteni, akkor vesd bele magad az online ismerkedésbe. Különben berendezkedhetsz végleg az egyedüllétre. Kivéve persze ha olyan az életed, hogy folyamatosan ismersz meg potenciális jelölteket, de gondolom, nem olyan neked sem, mert akkor ezt a kérdést ki sem kellett volna írnod...

máj. 26. 21:45
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos nem mennék oda. Az a véleményem, amit mondjuk a 21-es is írt.

F

máj. 26. 22:07
 24/34 anonim ***** válasza:
66%
Ha mondjuk egy kocsmában (nem a lepattant alkoholista gyűjtőkre gondolok most) csinálnád ezt, akkor lehet, hogy odamennék hozzád és esetleg meghívnálak egy italra és megpróbálnék beszélgetést kezdeményezni. De leginkább csak akkor ha valami jelzést adnál. AMúgy biztosan nem mennék soha oda idegen nőhöz, teljesen mindegy hol van és mit csinál.
máj. 26. 22:49
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék oda csak akkor ha tuti biztos jelt adsz.
máj. 26. 23:02
 26/34 anonim ***** válasza:
53%
Én odamennék, de én különc vagyok.
máj. 26. 23:13
 27/34 anonim ***** válasza:
82%

Hát én ültem egyedül párszor.

Sose néztek mégcsak rám sem,nemhogy valaki leült volna mellém...25/N

máj. 26. 23:27
 28/34 anonim ***** válasza:
60%
Omg! Mint írták ott idegen vagy! De egy munkahelyen, edzőteremben vagy bármilyen más hobbi közben ahol nem vagytok sem idegenek sem kizárva a kommunikacióból, egyből lehet valami! Kolleganőd egy bolond...
máj. 27. 04:03
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
Nekem más tapasztalataim vannak. Valahányszor egyedül voltam valahol, mindig próbálkoztak nálam. Strandon, étteremben, parkban, benzinkútnál, még a temetőben is. Nem adtam jeleket, hogy ismerkedni szeretnék, talán pont ez volt az oka.
máj. 27. 07:45
 30/34 Noren1989 ***** válasza:
#28, vagy te vagy a fiatal Demi Moore képmàsa.
máj. 27. 07:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!