Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiülök egy kv-zó teraszára, és egyedül kv-zgatok, oda fognak jönni hozzám a férfiak ismerkedni?
Figyelt kérdés
Egyedülálló középkorú nő vagyok. Vágyom a szerelemre, egyenlőségen alapuló párkapcsolatra, de nem teszek érte semmit, szóval valószínűleg annyira mégse fontos nekem most. Kolléganőm viszont fixen állítja, hogy csak ki kell ülnöm egy kv-zó teraszára és majd megtalálom az igaz szerelmet. Elhűltem. Szerintem nem. Hogy látjátok?máj. 26. 19:35
11/34 anonim válasza:
Szerintem jobb egy padra kiülni könyvet olvasni. Vagy legalább legyen a kezedben. Vagy egy újság vagy rejtvény.
12/34 anonim válasza:
Mindegy hogy nézel ki én akkor sem megyek oda csak úgy nőkhöz, az a világ már elmúlt.
13/34 anonim válasza:
ez mediterrán országokban működik, ahol kb a teljes életüket a kávézóban töltik az emberek
nem a kávé miatt járnak kávézóba, hanem mert ez jelenti nekik a társasági életet
Mo-on ez nem szokás (sajnos)
14/34 Noren1989 válasza:
99%, h max a keménytökű Rikárdók mennek oda, letarhálnak egy cigire, majd távoznak.
Esetleg buszjeggyel, attól függ...
15/34 anonim válasza:
Kávézóban sose jött hozzám senki. Plázában, utcán évente 2-3 talán. A többi bárban, de azért abból se volt sok.
17/34 anonim válasza:
Hát mostanában erősen gondolkozom rajta, hogy megkeresem a tökeim és élőben próbálkozzak. Biztos van ezzel így más is, szóval azzal ha megadod az esélyt így is, nem veszíthetsz semmit. :)
18/34 anonim válasza:
Szerintem nem egy sűrűn, max. olyan személy lehet, aki így bepróbálkozik, aku ugyanúgy jár folyamatosan valami oknál fogva ugyanabba a kávézóba és feltűnik neki egy idő után, hogy egyedül vagy. De ez nagyon ritka.
20/34 anonim válasza:
Szerintem sem valószínű, hogy odamennek. Pontosabban annyi valószínűsége van, mint bárhol máshol. Utcán, munkahelyen,boltban, buszon, lépcsőházban, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!