Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha kiülök egy kv-zó teraszára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiülök egy kv-zó teraszára, és egyedül kv-zgatok, oda fognak jönni hozzám a férfiak ismerkedni?

Figyelt kérdés
Egyedülálló középkorú nő vagyok. Vágyom a szerelemre, egyenlőségen alapuló párkapcsolatra, de nem teszek érte semmit, szóval valószínűleg annyira mégse fontos nekem most. Kolléganőm viszont fixen állítja, hogy csak ki kell ülnöm egy kv-zó teraszára és majd megtalálom az igaz szerelmet. Elhűltem. Szerintem nem. Hogy látjátok?
máj. 26. 19:35
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem jobb egy padra kiülni könyvet olvasni. Vagy legalább legyen a kezedben. Vagy egy újság vagy rejtvény.
máj. 26. 20:01
 12/34 anonim ***** válasza:
94%
Mindegy hogy nézel ki én akkor sem megyek oda csak úgy nőkhöz, az a világ már elmúlt.
máj. 26. 20:11
 13/34 anonim ***** válasza:
67%

ez mediterrán országokban működik, ahol kb a teljes életüket a kávézóban töltik az emberek

nem a kávé miatt járnak kávézóba, hanem mert ez jelenti nekik a társasági életet

Mo-on ez nem szokás (sajnos)

máj. 26. 20:29
 14/34 Noren1989 ***** válasza:
80%

99%, h max a keménytökű Rikárdók mennek oda, letarhálnak egy cigire, majd távoznak.

Esetleg buszjeggyel, attól függ...

máj. 26. 20:31
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Kávézóban sose jött hozzám senki. Plázában, utcán évente 2-3 talán. A többi bárban, de azért abból se volt sok.
máj. 26. 20:44
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
van egy szál cigid buszjegyre kéne?
máj. 26. 20:50
 17/34 anonim ***** válasza:
60%
Hát mostanában erősen gondolkozom rajta, hogy megkeresem a tökeim és élőben próbálkozzak. Biztos van ezzel így más is, szóval azzal ha megadod az esélyt így is, nem veszíthetsz semmit. :)
máj. 26. 21:08
 18/34 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem egy sűrűn, max. olyan személy lehet, aki így bepróbálkozik, aku ugyanúgy jár folyamatosan valami oknál fogva ugyanabba a kávézóba és feltűnik neki egy idő után, hogy egyedül vagy. De ez nagyon ritka.
máj. 26. 21:26
 19/34 anonim ***** válasza:
34%
Maybe. :)
máj. 26. 21:26
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem valószínű, hogy odamennek. Pontosabban annyi valószínűsége van, mint bárhol máshol. Utcán, munkahelyen,boltban, buszon, lépcsőházban, stb.
máj. 26. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!