Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiülök egy kv-zó teraszára, és egyedül kv-zgatok, oda fognak jönni hozzám a férfiak ismerkedni?
Lehet, de én például biztos, hogy nem mennék oda.
Ez szerintem sokszor úgy csattanhat, hogy pofátlan az illető.
Azért hogy beégjek, biztos hogy nem!
36f
Más az ha spontán váltanak egy két szót az emberek egymással egy kávézóban, de az hogy konjrétan odamenjen apropó nélkul, az úgy illetlen is lenne.
Apropó lehet az ha pl nincs máshol hely es megkerdezi szabad e, és talán abbol kialakul vmi, de célzottan egy kávézóban ülő nőhöz odamenni, max a lejmolók stílusa.
Nekem meg ehhez az egészhez nem is lenne kedvem, az egyik oldalról se.
Illetve én hülyeségnek tartom az egész elgondolást és se az offline korszakban, se az elmúlt 20 évben nem is jöttek oda hozzám, ha egyedül voltam (na, ez mondjuk lehet, hogy a külsőmről mond el a legtöbbet... :D :D ). Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy ha valaki egyedül kávézik bel-vagy kültéren, akkor egyedülálló (miért is lenne?), másrészt pedig szerelemre áhítozó egyedülálló.
Ha gond van a külsőddel, miért nem teszed rendbe?
Edzés és helyes táplálkozás csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!