Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreznétek férfiak, ha kifizettetek randin egy nőre 10.000 Ft-t egy étteremben és nem lenne folytatás?
30.
Direkt játszod az idiótát igaz? (Szerencsére nem nagyon kell gyúrnod rá!) Az ételek ára és a randizás két külön témakör.
Egy: ha egy férfi étterembe akar vinni, és kiderül, hogy neki a Meki, Kfc vagy hasonló, akkor kuka.
Kettő: ha egy férdi étterembe akar vinni, és utána sajnálja a 10 ezer forintot, akkor kuka.
Millió egyéb opció van.
Értem, hogy a társadalom nagy részének a fentiek teljesen elfogadottak, de hát ez van kedves önérzetében megsértett hozzászóló, az én olvasatomban ezek a dolgok összeegyeztethetetlenek egy leendő kapcsolatban.
32.
"Nem elég elfogadnod Nagy Testvért, Winston. Nem elég az alárendelődés, az engedelmesség... Szeretned is kell Őt"
#34 A többség azért nem a free kaja miatt jár randira, ne tegyél úgy, mintha ez így lenne.
Egy csomószor van az, hogy ismerkedsz online, ott semmi gáz nincs, elmész a randira, ami mondjuk egy étterembe lesz, és kiderül, hogy a másik élőben egy gyökér. A franc se látja előre, hogy a csaj minden falat után előkapja a moblit és előlapi kamerába nézegeti magát, hogy megigazgassa a rúzst, ahogy azt se látja előre senki, hogy a pasi be fog szólni, hogy túl kövér leszel, ha azt rendeled, amit szeretnél. Senkinek nem tartozol semmivel azért, mert kifizette azt a közös programot, amit ő választott, ő mérte fel, hogy az ő pénztárcájának megfelel-e.
Pl a beszólogató pasit a párom tapasztalta még ismerkedéskor, szingliként. Teljesen érthető, hogy miért nem lett folytatás. De nekem se lett semmi azzal a csajjal, aki sminkelgetett a randin.
34
Az első találkozás előtt mégis honnan a bánatosból tudná a csaj vagy a pasi is akár, hogy akar majd folytatást?
ANnyit kell beletenni, amennyit nem sajnálunk, akkro sem, ha nem lesz semmi.
Ezt teljesen nyilvánvaló. Arra meg inkább gondolni sem akarok, hogy egy kajával akarja megvenni a nőt a pasi, mert annyira szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!