Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreznétek férfiak, ha kifizettetek randin egy nőre 10.000 Ft-t egy étteremben és nem lenne folytatás?
Nem viszek olyan helyre randizni senkit, amit nem fizetnék ki nyugodtan akkor is, ha nem lesz belőle semmi.
Ha elvittem, akkor belefért, nem gondolok semmi extrát. Ha meg kárnak gondolnék x összeget, ha nem lenne semmi folytatás, akkor nem mennék olyan helyre, ami ennyibe kerül.
De én nem is gondolom azt, hogy azzal, ha fizetem a randit, a nő tartozik nekem. Nem a pénzemmel akarom lenyűgözni/megvenni.
10.000 Ft nem a drága vacsora kategória, hanem az átlag. Nálam pl nem lenne cél, igazából tök alap, hogy valami kulturált helyre megyünk ahol esetleg lehet beszélgetni nyugisan és nem valami aluljáróba hamburgerezni.
10 ezer Ft manapság egy étteremben egyáltalán nem sok. Ha elviszed meginni valamit és kér 2 italt az is van simán annyi.
Ennyi veszteség szerintem belefér, nem a 10 ezer Ftot sajnálnám, hanem inkább azt, hogy felesleges volt a randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!