Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit éreznétek férfiak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreznétek férfiak, ha kifizettetek randin egy nőre 10.000 Ft-t egy étteremben és nem lenne folytatás?

Figyelt kérdés
máj. 23. 19:10
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
93%

Nem viszek olyan helyre randizni senkit, amit nem fizetnék ki nyugodtan akkor is, ha nem lesz belőle semmi.

Ha elvittem, akkor belefért, nem gondolok semmi extrát. Ha meg kárnak gondolnék x összeget, ha nem lenne semmi folytatás, akkor nem mennék olyan helyre, ami ennyibe kerül.

De én nem is gondolom azt, hogy azzal, ha fizetem a randit, a nő tartozik nekem. Nem a pénzemmel akarom lenyűgözni/megvenni.

máj. 23. 19:52
 12/37 anonim ***** válasza:
91%
Egy tanács pajtás: olyan helyre menj ami belefér a büdzsédbe. Mintha csak egy haveroddal ugranál be flamózni valamit és meg akarnád hívni csak úgy. Ha a te büdzsédbe nem férne bele akkor ne olyan helyre menj, ahol ennyit köhögsz ki.
máj. 23. 19:58
 13/37 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy a drága vacsival villantóknál mi a deal? Elviszik egyszer hamizni a csajt és azt várják az rögvest pucsítson, mert onnantól kezdve csak zsíroskenyér lesz a menü? 😂
máj. 23. 19:59
 14/37 anonim ***** válasza:
71%

10.000 Ft nem a drága vacsora kategória, hanem az átlag. Nálam pl nem lenne cél, igazából tök alap, hogy valami kulturált helyre megyünk ahol esetleg lehet beszélgetni nyugisan és nem valami aluljáróba hamburgerezni.

máj. 23. 20:01
 15/37 anonim ***** válasza:
5%
Egy jó tanács: Ha dugni akarsz hívd fel magadhoz, vagy maximum egy kávéra valahova. Az ilyen étteremjárásokból általában soha nem lesz semmi azon kívül, hogy a csajt kajáltatod.
máj. 23. 20:04
 16/37 anonim ***** válasza:
91%
#14 kinek-kinek mit bír a bukszája. Függetlenül attól, hogy szerintem 10k-t már a legalapabb helyen is simán otthagyod, attól még ugyanolyan jó ember lehet az is aki csak 1-2k-t költesz el egy kávézóban.
máj. 23. 20:08
 17/37 anonim ***** válasza:
10%
Bohócok
máj. 23. 20:23
 18/37 anonim ***** válasza:
81%

10 ezer Ft manapság egy étteremben egyáltalán nem sok. Ha elviszed meginni valamit és kér 2 italt az is van simán annyi.

Ennyi veszteség szerintem belefér, nem a 10 ezer Ftot sajnálnám, hanem inkább azt, hogy felesleges volt a randi.

máj. 23. 20:27
 19/37 anonim ***** válasza:
87%
Ne menjenek akkor étterembe, ha nem fér bele. 10 ezer Ft, és több sem garancia arra, hogy lesz folytatás.
máj. 23. 20:59
 20/37 anonim ***** válasza:
6%
nem szervezek ingyen vacsorákat nőknek
máj. 23. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!