Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért volt neki elég egy 50...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt neki elég egy 50 perces tali, ha utána még akart volna folytatást?

Figyelt kérdés

Közös ismerős által ismertem meg egy férfit még korábban, aztán teljesen véletlenül nemrég egy pizzériában ettem, kiderült, ott dolgozik. Rám írt, ismerkedni akart, elhívott randizni. Az egész tali 50 perc volt. Életemben nem voltam még ilyen rövid első randin. Közel lakunk egymáshoz, egy utcányira, az ő utcájában volt egy kocsma ott ittunk egyet. Ő mondta, hogy induljunk haza. A vicces az, hogy haza sem kísért, pedig a legtöbb férfi engem hazaszokott, mert a belvárosban lakom és általában ott van a talihelyszín is, úgyhogy nekik nem nagy kitérő. Na mondtam ebből nem lesz semmi, de 10 perc múlva írt, hogy milyen kis csinos és jófej szomszédja van és akarna még következő talit.

Kinek elég 50 perc tali azzal, akitől akar folytatást?

2023. júl. 26. 10:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
24%

Mindenkinek elég.

Túlkomplikálod.

2023. júl. 26. 10:58
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát nálam egy első randi 3 órától kezdődik, ha az egy jó randi :D
2023. júl. 26. 11:01
 3/14 anonim ***** válasza:
75%

Neki elég, vagy nem volt ideje rád.

De ha neked nem elég, akkor miért foglalkozol vele?

2023. júl. 26. 11:04
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
50 perc bőven elég arra, hogy el lehessen dönteni a továbbiakat. A következő már lehet, hogy tovább fog tartani. Csak meg ne bánd… :D
2023. júl. 26. 11:04
 5/14 anonim ***** válasza:
92%

Hát nem túl udvarias. Általában a nő szokta a randi végét jelezni, és legalább egy darabon való elkísérést felajánlhatott volna.

Lehet, hogy fontos, sürgős dolga volt még utána (amit lehet nem tudott randi előtt).

Ill. amit a 4-es mond.

2023. júl. 26. 11:12
 6/14 anonim ***** válasza:
73%

3 óra?

Szóval ez alapján döntesz?

Vicces lány vagy :D

Most már tudom, mostantól minden nővel 3 órát fogok randizni, ha találkozunk veled reggel 6-kor fogunk találkozni és este 23 órakor foglak hazavinni.

2023. júl. 26. 11:30
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem ez alapján döntök, hanem amióta randizok azóta nem volt egy férfi sem, aki ilyen rövid ideig tervez velem lenni, mindig legalább 3 óra volt egy tali, vagy több, kivéve ha nem egymást keressük.
2023. júl. 26. 11:33
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy még 3 pizzat le kellett szállítania és 1 órán belül illik leszállítani mert hamar kihűl és akár át is ázhat úgymond a tészta ilyen melegben.
2023. júl. 26. 11:36
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem szállít. Amúgy ha bármi programja van miért ne mondta volna el?
2023. júl. 26. 11:50
 10/14 anonim ***** válasza:
83%
Hat nem egy lovagkent viselkedett, hogy szepen mondjam. Valoszinuleg azert, mert o nem egy lovag. Tippre, szerintem locsogasnak tartja az elso par randit, igy leroviditi azokat, hogy minel hamarabb az akciojelentekhez erjen, tobb energiat nem akar beleolni, mint megismerni a masikat stb.
2023. júl. 26. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!