Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt neki elég egy 50 perces tali, ha utána még akart volna folytatást?
Közös ismerős által ismertem meg egy férfit még korábban, aztán teljesen véletlenül nemrég egy pizzériában ettem, kiderült, ott dolgozik. Rám írt, ismerkedni akart, elhívott randizni. Az egész tali 50 perc volt. Életemben nem voltam még ilyen rövid első randin. Közel lakunk egymáshoz, egy utcányira, az ő utcájában volt egy kocsma ott ittunk egyet. Ő mondta, hogy induljunk haza. A vicces az, hogy haza sem kísért, pedig a legtöbb férfi engem hazaszokott, mert a belvárosban lakom és általában ott van a talihelyszín is, úgyhogy nekik nem nagy kitérő. Na mondtam ebből nem lesz semmi, de 10 perc múlva írt, hogy milyen kis csinos és jófej szomszédja van és akarna még következő talit.
Kinek elég 50 perc tali azzal, akitől akar folytatást?
Mindenkinek elég.
Túlkomplikálod.
Neki elég, vagy nem volt ideje rád.
De ha neked nem elég, akkor miért foglalkozol vele?
Hát nem túl udvarias. Általában a nő szokta a randi végét jelezni, és legalább egy darabon való elkísérést felajánlhatott volna.
Lehet, hogy fontos, sürgős dolga volt még utána (amit lehet nem tudott randi előtt).
Ill. amit a 4-es mond.
3 óra?
Szóval ez alapján döntesz?
Vicces lány vagy :D
Most már tudom, mostantól minden nővel 3 órát fogok randizni, ha találkozunk veled reggel 6-kor fogunk találkozni és este 23 órakor foglak hazavinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!