Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért volt neki elég egy 50...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt neki elég egy 50 perces tali, ha utána még akart volna folytatást?

Figyelt kérdés

Közös ismerős által ismertem meg egy férfit még korábban, aztán teljesen véletlenül nemrég egy pizzériában ettem, kiderült, ott dolgozik. Rám írt, ismerkedni akart, elhívott randizni. Az egész tali 50 perc volt. Életemben nem voltam még ilyen rövid első randin. Közel lakunk egymáshoz, egy utcányira, az ő utcájában volt egy kocsma ott ittunk egyet. Ő mondta, hogy induljunk haza. A vicces az, hogy haza sem kísért, pedig a legtöbb férfi engem hazaszokott, mert a belvárosban lakom és általában ott van a talihelyszín is, úgyhogy nekik nem nagy kitérő. Na mondtam ebből nem lesz semmi, de 10 perc múlva írt, hogy milyen kis csinos és jófej szomszédja van és akarna még következő talit.

Kinek elég 50 perc tali azzal, akitől akar folytatást?

2023. júl. 26. 10:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Vagy manipulatív, vagy balfax.
2023. júl. 26. 12:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyi problémád van vele, akkor mond meg neki, hogy részedről ez nem megy.
2023. júl. 26. 12:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az furcsább, hogy nem kisért haza ha már közel lakik. VAAGY: szeret túlgondolni és nem akart nyomulósnak tűnni, hogy ajtóig megy és esetleg többet vár.

50p ez alatt azért le lehet szűrni van-e értelme folytatásnak.

VAAGY: nem is lett volna ideje csak “ellógott” és amúgy tele volt dologgal:D

2023. júl. 26. 13:23
 14/14 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is jött egy olyan gondolatom, mint a 10-esnek, azaz, hogy a rizsa részre nem kíváncsi, a nagy vonalak már megvoltak, jöhet a lényeg.
2023. júl. 26. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!