Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreznétek férfiak, ha kifizettetek randin egy nőre 10.000 Ft-t egy étteremben és nem lenne folytatás?
Azt, hogy legalább ettünk egy jót..
Nem, mintha számítana az a 10.000 Ft bármit is.
"Amennyi a fizetésem IT-sként"
" Legalább tovább nem költi a pénzem. "
Ez csak szerintem üti egymást teljesen? :_D
Milyen folytatásra gondoltál? Sze.x az első randin, vagy nem lesz több randi sem?
Egyébként minek viszed olyan helyre első találkozás alkalmával, amennyi több, mint amit jószívvel egyébként is kifizetnél pl. egy kollégának is, ha elhívod kv-zni? Ha meg komolyan azt gondoltad, hogy 10 sz-.ros ezer forintért megveszel egy nőt, akkor segítek a felvilágosodásban: rossz helyen kerestél, az olcsó k.urvákat máshol találod.
Azt gondolnám hogy legalább ennyivel megusztam. Igazabol az elso randival ugy vagyok hogy fizessen a ferfi es kesobb is nagyjabol szoktam fizetni mindent amit tudok, de masreszrol bunkosag a csajtol ha tudja hogy nem akar semmit es hagyja hogy fizess.
Ez van. Orulj hogy ennyivel megusztad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!