Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit éreznétek férfiak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreznétek férfiak, ha kifizettetek randin egy nőre 10.000 Ft-t egy étteremben és nem lenne folytatás?

Figyelt kérdés
máj. 23. 19:10
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
21%
Bohóc pockok jöhet a lepontozás fityfirittyek
máj. 23. 22:40
 22/37 anonim ***** válasza:
19%
Életemben nem fizettem még ennyit étteremben :D
máj. 24. 00:41
 23/37 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos én beleélős vagyok, és elég szomorú volt hogy nem jött össze, mikor ilyen volt. De nem a pénz miatt, hanem az fájt hogy megint nem jött össze.

Mondjuk én mondtam hogy nem, azóta meg randi se jött össze.😩

máj. 24. 06:37
 24/37 anonim ***** válasza:
73%
Mondjuk én ha valakinél biztosra tudom semmit se akarok egy randin, nem fogok beülni vele egy étterembe a pénzén zabálni, ez elég pofálan.
máj. 24. 07:24
 25/37 anonim ***** válasza:
85%

10 000-ért mit vársz? Sz0pjon le vagy mi?

Egy tripperes c pitsát se kapsz ennyiért rosszlányokon. Nem tudom mit vársz szaros 10.000ért.

Ha ennyire érvágás neked kiadni 10.000ft-ot egy randira, akkor tisztázd az elején hogy mindenki magának fizet , vagy menjetek kávézóba. Az olcsóbb.

máj. 24. 07:46
 26/37 anonim ***** válasza:
84%

Randizásra szánt pénzzel úgy vagyok, mint a pénz kölcsönadással.

Mindig annyit adok kölcsön, amit ha soha nem kapok vissza, akkor sem fog hiányozni.

Szóval olyan összeget érdemes randikon költeni, ami nem nagyon terheli meg a költségvetésedet. Hiszen ha tetszel a másiknak, akkor egy kávé mellett is tetszeni fogsz neki, ha pedig nem, akkor 100e Ft-os vacsi mellett sem fog ez megváltozni.

Persze később, amikor már kapcsolatban vagytok akkor lehet "kitenni magadért", és olyan programokra elvinni a másikat, amikhez előre tartalékolás szükséges.

máj. 24. 08:20
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Annyit költs egy első randira, amennyit nem sajnálsz. Ha ez egy kávé ára, akkor azt, ha ez egy 10 ezres vacsora, akkor az.

De ne mást okolj azért, mert a tárcádon túl választottál randi helyet.

máj. 24. 09:29
 28/37 anonim ***** válasza:
Melyik étteremben lehet 10 ezerért ketten megenni? Mekdonaldszban?
máj. 24. 09:47
 29/37 anonim ***** válasza:
69%

28.

Troll-e vagy? Vidéken egy közepes kajáldában (nem gyorsétterem) kijön két személynek az étel (brassói, mátrai borzas + köret), borravalóval. Meki és egyéb gyorskajáldákban 5000-ből is kijön a két szendvics, ha okosan rendelik. KFC-ben 1400 Forintból is jóllakhat egy ember.

Idióta hozzáállás, hogy 10 ezeren alul nem lehet enni egy menüt.

máj. 24. 10:17
 30/37 anonim ***** válasza:
0%
Meki, Kfc, randi? Egy lapon?
máj. 24. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!