Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreznétek férfiak, ha kifizettetek randin egy nőre 10.000 Ft-t egy étteremben és nem lenne folytatás?
Sajnos én beleélős vagyok, és elég szomorú volt hogy nem jött össze, mikor ilyen volt. De nem a pénz miatt, hanem az fájt hogy megint nem jött össze.
Mondjuk én mondtam hogy nem, azóta meg randi se jött össze.😩
10 000-ért mit vársz? Sz0pjon le vagy mi?
Egy tripperes c pitsát se kapsz ennyiért rosszlányokon. Nem tudom mit vársz szaros 10.000ért.
Ha ennyire érvágás neked kiadni 10.000ft-ot egy randira, akkor tisztázd az elején hogy mindenki magának fizet , vagy menjetek kávézóba. Az olcsóbb.
Randizásra szánt pénzzel úgy vagyok, mint a pénz kölcsönadással.
Mindig annyit adok kölcsön, amit ha soha nem kapok vissza, akkor sem fog hiányozni.
Szóval olyan összeget érdemes randikon költeni, ami nem nagyon terheli meg a költségvetésedet. Hiszen ha tetszel a másiknak, akkor egy kávé mellett is tetszeni fogsz neki, ha pedig nem, akkor 100e Ft-os vacsi mellett sem fog ez megváltozni.
Persze később, amikor már kapcsolatban vagytok akkor lehet "kitenni magadért", és olyan programokra elvinni a másikat, amikhez előre tartalékolás szükséges.
Annyit költs egy első randira, amennyit nem sajnálsz. Ha ez egy kávé ára, akkor azt, ha ez egy 10 ezres vacsora, akkor az.
De ne mást okolj azért, mert a tárcádon túl választottál randi helyet.
28.
Troll-e vagy? Vidéken egy közepes kajáldában (nem gyorsétterem) kijön két személynek az étel (brassói, mátrai borzas + köret), borravalóval. Meki és egyéb gyorskajáldákban 5000-ből is kijön a két szendvics, ha okosan rendelik. KFC-ben 1400 Forintból is jóllakhat egy ember.
Idióta hozzáállás, hogy 10 ezeren alul nem lehet enni egy menüt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!