Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is észrevette, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is észrevette, hogy az itteni gyakoris férfiak nagyon általánosítók?

Figyelt kérdés

Konkrétan azt látom, hogy kiír egy férfi egy kérdést, amiben pl a nője rászól, amiért az üres poharat nem egyből a mosogatóba tette, erre jönnek a férfiaktól a válaszok, hogy "mind egyforma", "a nők, ilyenek" stb.

Most vagy az van, hogy a itteni férfiak tényleg ilyenek, és ezekszerint kb minden nőt egy kalap alá vesznek, vagy pedig mi...?

Plusz azt is megfigyeltem, hogy az itteni nők sokkal erzelemmentesebbek, vagy inkább nevezném őket pszichopatáknak, mivel mégis, hogy a francba lehet egyik pillanatról a másikra dobni valakit, a felépített, kiépített bizalom stb, hogy képesek pillanatok alatt szakítani valakivel? Ez számomra nagyon durva és félelmetes, hogy hónapokat, éveket töltenek együtt, aztán egyszercsak szakít a nő, és nem érez semmit, szeritem ilyet csak a pszichopaták tudnak csinálni.

Vagy én látom rosszul az egész gyakorit?

31/f

2024. máj. 16. 17:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
73%

"Te bevádoltál hogy frusztrált incelke vagyok. Oké, bizonyítsd, én állok elébe, ellenben ha nem sikerül, a jogi következményeit is vállald."

Hogy lehet valaki ENNYIRE égő? :D

Jogi következmény, az...

2024. máj. 16. 20:53
 22/22 anonim ***** válasza:

Az első rész igaz.

A másodiknál, ha a pasi írja ki, akivel szakítottak, valóban nem nagyon figyelt, mert senkivel nem szakítanak csak úgy.

Az, hogy a nők egymásnak minden kérdésre, ahol probléma van, azt írják, "Dobd ki!/Válj el!/Szakíts!", azt meg nem kell annyira komolyan venni.

Kívülről mindig okosabb az ember, a saját helyzetükben már nekik se lenne olyan könnyű.

(Ezt nőként írtam.)

2024. máj. 16. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!