Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is észrevette, hogy az itteni gyakoris férfiak nagyon általánosítók?
Konkrétan azt látom, hogy kiír egy férfi egy kérdést, amiben pl a nője rászól, amiért az üres poharat nem egyből a mosogatóba tette, erre jönnek a férfiaktól a válaszok, hogy "mind egyforma", "a nők, ilyenek" stb.
Most vagy az van, hogy a itteni férfiak tényleg ilyenek, és ezekszerint kb minden nőt egy kalap alá vesznek, vagy pedig mi...?
Plusz azt is megfigyeltem, hogy az itteni nők sokkal erzelemmentesebbek, vagy inkább nevezném őket pszichopatáknak, mivel mégis, hogy a francba lehet egyik pillanatról a másikra dobni valakit, a felépített, kiépített bizalom stb, hogy képesek pillanatok alatt szakítani valakivel? Ez számomra nagyon durva és félelmetes, hogy hónapokat, éveket töltenek együtt, aztán egyszercsak szakít a nő, és nem érez semmit, szeritem ilyet csak a pszichopaták tudnak csinálni.
Vagy én látom rosszul az egész gyakorit?
31/f
"Én elhiszem hogy rossz nekik, azt azonban nem, ahogyan a férfiakról általánosító módban beszélnek."
Amit eddig a mondatig írtál, az végig általánosítás volt a nőkről.
11. Na, igaz-e? Jujjj de furi! Milyen érdekes! Én a gyakoris feminista magról írtam, ellenben az értelmes, toleráns, objektív nőket szeretem, tisztelem. Persze kinek inge, kinek nem.
Uncsi már ez a fikázás meg sírás a félrekúrásokról, paraszt pasikról, alkeszekről, asszonyverőkről,a történelem hamisításről, a nők elnyomásáról stb. Milyen érdekes, azok a nők akiknek van gerincük, szilárd az erkölcsi tartásuk, normális családból jöttek, normális férfiakat választanak. Ellenben magukat ultra okosnak tartó, viszont nulla értéket képviselő nők a gyűlölködésen, az idióta uszító feminista lőzungokon kívül nem produkálnak többet.
Az ő szr életükért naná hogy a férfitársadalom a felelős! Ők hibátlanok! 👍
13. Mit szólnál ha f2f bele mennénk egy nyílt vitába, ne így anonym menjen már a dolog. Te bevádoltál hogy frusztrált incelke vagyok. Oké, bizonyítsd, én állok elébe, ellenben ha nem sikerül, a jogi következményeit is vállald. Ne így látatlanba keménykedj. Legyen már tétje, picit unalmas már ez a ködben megbúvó személyeskedő stílus.
Privátban jelentkezz, aztán meglátjuk hogy ki kicsoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!