Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudják a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják a pasik elfogadni az ismerkedés során, hogy az exemmel napi kapcsolatban vagyunk? (részletezem lent)

Figyelt kérdés
14 évet voltunk együtt, közös megegyezéssel lett vége a kapcsolatunknak tavaly ősszel. Van egy közös gyermekünk, a vállalkozásunk, amit továbbra is közösen csinálunk, emiatt óhatatlan, hogy naponta beszéljünk. Szerencsére sikerült baráti kapcsolatban maradni, azonban ha ismerkedés során elmondom, hogy mivel foglalkozom, elmesélem a randipartneremnek, hogy a volt párommal közös vállalkozásunk van, akkor legtöbben ledöbbennek és értetlenkednek. Nincs titkos viszonyunk, nem járunk már úgy össze, tehát semmi féltékenységre nem adok okot.
2024. máj. 15. 14:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor élj az álmaidnak de felejtsd el a normál értékrendű embereket. Aki ismerkedni szeretne velrd az veled szeretne, nem az exeddel meg a vállalkozásoddal.
2024. máj. 15. 16:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Az exed teljesen az életed része maradt szinte, nemcsak a közös gyerek, de a közös vállalkozás is összeköt titeket.

Ebben nem biztos, hogy más szivesen részt akarna venni. Nem várhatod el a másiktól, hogy ilyen fejfájást kelljen elviselnie, hogy nap mint nap a volt pároddal vagy együtt. A legtöbb ember a nyugit szereti és biztonságban szeretné érezni magát egy kapcsolatban, nem pedig az extől rettegni.

2024. máj. 15. 17:01
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha közös gyerek van, akkor kikerülhetetlen, hogy időnként beszéljetek SZIGORÚAN CSAK A GYEREK ÜGYEIRŐL.

De a közös vállalkozást föl lehet számolni vagy külön is lehet folytatni.

Én se mennék bele ilyen kapcsolatba.

51F

Egyébként itt és most megmondom, hogy kizárólag olyan férfi menne ebbe bele, aki nős, veled a feleségét csalná és kizárólag dugni akar veled, érzelmileg nem kötődik hozzád.

2024. máj. 15. 17:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Keres olyan férfit akivel mondjuk egy munkahelyen dolgozik az exével. És persze van egy gyerekük is. Te ugyan úgy alkalmazkodj az ő előéletèhez, mint majd ő a tiédhez. Így is megfelel? 🤗
2024. máj. 15. 17:31
 15/19 anonim ***** válasza:

a nyomos ok miatt nem lennél vele az nekem elég lenne, lezártad a múlt része az életednek, akinek van intelligenciája megérti, hogy nem érzelmileg nem tudsz tőle elszakadni hanem anyagilag vagy vele együtt...

érthető, nekem okés lenne, ha a másik fél is ugyanigy érez, nemcsak te

2024. máj. 15. 17:46
 16/19 anonim ***** válasza:
78%
Nő vagyok, nekem ez nem férne bele. Nem tudnám ezt a helyzetet elfogadni.
2024. máj. 15. 19:07
 17/19 anonim ***** válasza:
84%
Amig nem kerülnek ilyen helyzetbe az emberek mint te, a kizárólagosságra törekszenek. Valszeg te is ezt tennéd. Keress olyat aki hasonló helyzetben van.
2024. máj. 15. 19:09
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgyis fogtok dugni, nekem se kellenél így.
2024. máj. 15. 22:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Neked fordított esetben hogy esne ?
2024. máj. 16. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!