Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek kizáró ok az ismerkedésnél/randizásnál, ha egy 25-30 éves férfi még az anyjával lakik? (Részletesen lent.)
Figyelt kérdés
Itt nem a mamahoteles verzióra gondolok, hanem olyanra, aki fizeti a rezsi rá eső részét, kiveszi a részét a házimunkából (takarítás, főzés stb.), emellett anyagilag független és a saját életét rendezgeti, csak a magyar valóságban egymagának luxus lenne elköltöznie albérletbe. Egy stabillá váló kapcsolat esetén viszont már lépne otthonról.2022. nov. 24. 20:20
A kérdező szavazást indított:
22 évnél fiatalabb vagyok, nem kizáró ok.
22 évnél fiatalabb vagyok, kizáró ok.
22 és 25 év között vagyok, nem kizáró ok.
22 és 25 év között vagyok, kizáró ok.
25 évnél idősebb vagyok, nem kizáró ok.
25 évnél idősebb vagyok, kizáró ok.
Ehhez a korosztályhoz túl fiatalnak érzem magam.
Ehhez a korosztályhoz túl idősnek érzem magam.
40 szavazat
1/24 anonim válasza:
Ez így nem gáz számomra, engem csak az zavar ha teljesen életképtelen mert mindent elvégeznek otthon helyette. Ez így teljesen rendben van.
2/24 anonim válasza:
Ismerkednék vele és megfigyelném, úgy van-e, ahogy előadja. Ha valóban így van, költözne, önálló stb., akkor nem lenne akadálya a kapcsolatnak.
3/24 anonim válasza:
Instant kuka!
De az is ha nincs autója..se renses állása.
4/24 anonim válasza:
Az intim együttléteket hogyan oldod meg? (Sehogy) vagyis, eleve ki sem tud alakulni a tartos, komoly kapcsolat senkivel, vagy csak ugy, hogy mindig hozzám megyünk. Ami lassuk be, elég illuziorombolo!
5/24 anonim válasza:
Nekem nem lenne kizáró ok. Ha dolgozik, eltartja magát, nem az anyja csinál meg helyette mindent, akkor számomra ez tök rendben van. Minek fizessen egyedül albérletet, amikor van hol laknia, és így nyilván még félretenni is tud.
7/24 anonim válasza:
Nem gaz. Ha egyutt elunk es konyorogsz,h a teljes hazimunkat Te csinald,akkor tart karokkal fogadlak,ha epp szingli vagyok.
:x
N
8/24 anonim válasza:
Hat az gaz ha nő nelkul nem tudsz fenntartani egy alberletet sem. Ez azt jelenti h melletted egy no nem szulhet nem eshet ki a munkanol, amugy szules utan sok not vissza se vesznek. Raadasul egyikotok kiesik a munkabol pl. Betegseg miatt, akkor megint koltozik mindenki a sajat anyjahoz mikozben mar hazasok vagytok?
9/24 anonim válasza:
8: kicsit előre mentél, de van az a mondás, hogy "családba nem üt a ménkű". Eleve családdal nem albérletezni kell, hanem lakást venni, aminek fizetni kell a havi törlesztőjét. És azért egy házasságban ott van, hogy "jóban, rosszban". Az élet nem mindig vidám, de ezt a kockázatot vállalni kell.
10/24 anonim válasza:
Azért lakok szülőkkel hogy spóroljak egy sajàt lakàsra,miért fizessek egy vadi idegennek albérletet , hogy Mariska el tudja hinni hogy önàlló életképes férfi vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!