Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nektek kizáró ok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek kizáró ok az ismerkedésnél/randizásnál, ha egy 25-30 éves férfi még az anyjával lakik? (Részletesen lent.)

Figyelt kérdés
Itt nem a mamahoteles verzióra gondolok, hanem olyanra, aki fizeti a rezsi rá eső részét, kiveszi a részét a házimunkából (takarítás, főzés stb.), emellett anyagilag független és a saját életét rendezgeti, csak a magyar valóságban egymagának luxus lenne elköltöznie albérletbe. Egy stabillá váló kapcsolat esetén viszont már lépne otthonról.

2022. nov. 24. 20:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
10-es, Ez a társadalmi elvárás hogy a férfi oldja meg a lakhatását. Az,hogy olyanért fizetsz ami soha nem lesz a tiéd nem számít nekik.De hosszú távon, ahogy írtad a saját lakás a legjobb megoldás.
2022. nov. 25. 10:44
 12/24 anonim ***** válasza:
37%
25 évesen még van aki egyetemre jár, de egy 30 éves pasitól már elvárnám, hogy ne otthon lakjon. Nyilván brutál albérlet meg ingatlanárak vannak, de én is már 18 éves koromtól koliban laktam, 23 éves koromtól lakótársakkal, 25 évesen meg már önállóan saját albérletben. Most aki 30 évesen nem keres annyit, hogy fent tudjon tartani egy átlag albérletet, én amellett a pasi mellett nem látok túl sok perspektívát, úgy érezném, hogy előrébb járok az életben mint ő... És ez számomra nem valami vonzó, sajnálom.
2022. nov. 25. 10:44
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

" Ez a társadalmi elvárás hogy a férfi oldja meg a lakhatását."

????????

2022. nov. 25. 10:51
 14/24 anonim ***** válasza:
74%
És mégis hogy fogsz versenyezni a kis egyetemista csajjal, akinek a MAFFIÓZÓ SZÜLEI olyan lakást toltak a segge alá, hogy olyanod neked az életedben nem lesz? Velük akarsz versenyezni? Sok szerencsét hozzá!
2022. nov. 25. 10:53
 15/24 anonim ***** válasza:
73%

14

Olyankor mi van, ha én kerestek meg rá?

(Tudom-tudom, a diplomát szopással szereztem, (női tanárokat cumiztam le, hogyne) a mumkahelyi előmenetelemet pedig csak a mázlimnak köszönhetem)

Akkor elvárhatom?

2022. nov. 25. 11:01
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond vele, csak azzal ha életképtelen vagy a szülei beleszólnak a dolgaiba stb
2022. nov. 25. 11:13
 17/24 anonim ***** válasza:
75%

Jaa, hogy csaj vagy? " Ez a társadalmi elvárás hogy a férfi oldja meg a lakhatását."

Akkor a legjobb helyre jöttél! Gondolom hergelni akarsz, hát akkor gyerünk! :DDDDDD Egyébként azt ugye tudod, hogy tőlünk keletebbre éppen ezért nem tanulhatnak csajok? Nekik egy dolguk van: szülni. Azzal hogy állsz? :DDDD

2022. nov. 25. 11:15
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nincs semmi baj ezzel. Lehet valaki ugyanolyan lusta és hanyag akkor is, ha albérletben lakik pl...

33N

2022. nov. 25. 14:24
 19/24 Sunshinedoll ***** válasza:
37%
Akárhogy is szépítjük, egy felnőtt ember sosem lesz olyan önálló és független, amikor szülővel lakik, hacsak nem a szülőkről kifejezetten ő gondoskodik . Egyébként össze se hasonlítható az az önállóság azzal, hogy valaki egyedül visz egy háztartást.
2022. nov. 25. 20:53
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Minden nőnek kizáró ok. Csak a prostituáltak jutnak ilyen férfiaknak.
2022. dec. 28. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!