Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják a pasik elfogadni az ismerkedés során, hogy az exemmel napi kapcsolatban vagyunk? (részletezem lent)
Figyelt kérdés
14 évet voltunk együtt, közös megegyezéssel lett vége a kapcsolatunknak tavaly ősszel. Van egy közös gyermekünk, a vállalkozásunk, amit továbbra is közösen csinálunk, emiatt óhatatlan, hogy naponta beszéljünk. Szerencsére sikerült baráti kapcsolatban maradni, azonban ha ismerkedés során elmondom, hogy mivel foglalkozom, elmesélem a randipartneremnek, hogy a volt párommal közös vállalkozásunk van, akkor legtöbben ledöbbennek és értetlenkednek. Nincs titkos viszonyunk, nem járunk már úgy össze, tehát semmi féltékenységre nem adok okot.2024. máj. 15. 14:50
1/19 anonim válasza:
Keress olyan pasast aki úgy van az exével mint te. Érthető, hogy nem akarnak veled lenni.
2/19 anonim válasza:
Ez már sokat mond az illető intelligencia szintjéről.
Kuka.
3/19 anonim válasza:
Szerintem jogos ha valakinek kényelmetlen ha az ex ennyire képben van. Lehet lepontozni,nekem se kéne a hátam közepére ilyen kapcsolat
4/19 anonim válasza:
Én nőként se tudnám ezt elfogadni.
5/19 anonim válasza:
Senkit nem érdekel hány évig voltatok együtt.
azaz exed, együtt voltatok, bújtatok csókolóztatok szexeltetek....
Nem egy régi barát.
Ha te ezt képtelen vagy flefogni akkor kapcsolatra is alkalmatlan vagy.
6/19 anonim válasza:
Szerintem sem vállalható így,az ördög nem alszik.
7/19 anonim válasza:
Ilyenkor jön az hogy nosztalgia dugás, persze véletlen 🤣
8/19 anonim válasza:
Tőlem marha messze áll a féltékenység, de ezt biztosan nem vállalnám be.
9/19 anonim válasza:
Erre senki nem kíváncsi és nem akar részese lenni.
10/19 A kérdező kommentje:
Mindkettőnk nagy álma volt egy közös vállalkozás, rengeteg munkánk és pénzünk van benne, hogy ez megvalósult. Nem akarjuk veszni hagyni, szakmailag továbbra is együtt tudunk működni. Nyomós okkal lett vége a kapcsolatunknak, kizárt az újrakezdés.
2024. máj. 15. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!