Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a férfi vagy medve kérdésről?

Figyelt kérdés

A kérdés a következő.

Te nő vagy. Egy sötét erdőben, egy férfival vagy egy medvével találkoznák szívesebben?

#férfi #medve #erőszak #Férfi vagy medve #Nőket ért erőszak
2024. máj. 15. 12:17
 81/104 A kérdező kommentje:

A politika a kőzős ügyek megbeszélések, és az azokról hozott törvények.

Amit letoltok, az szél jobbos politikai nézetek hangoztatása.

Azt meg hogy le van nézve az, aki meg is érdemli, az rendben van szerintem.

2024. máj. 16. 17:04
 82/104 anonim ***** válasza:
70%

81

Sose fogom megérteni, hogy egyesek miért nem képesek politika mentesen gondolkodni. Agymosás az egész. Mitől vagyok szélsőjobbos szerinted? Eleve minek behozni a politikát a kérdésbe?

2024. máj. 16. 18:26
 83/104 A kérdező kommentje:

82. Nem agymosás, és nem behozva van, a társadalomszervezés politikai téma. Az incelek pedig azért Szél jobbosok, mert vissza akarjátok tuszkolni a nőket a múlt szokásaiba. Szüzen házasodni, ne legyen döntési jog a nőknek, szingliadó, toxikus maszkulinitás istenítésé.....

Ezek mind széljobboldali társadalomszervezési elvek.

2024. máj. 16. 18:59
 84/104 anonim ***** válasza:
49%

83

Csakhogy én ilyeneket megközelítőleg se írtam...

2024. máj. 16. 19:38
 85/104 anonim ***** válasza:
71%

Jól látszik hogy ki is itt az agymosott valójában

Kérdező te olyan messze vagy a társadalomszervezéstől mint én az atomfizikától. Persze én is beleokoskodhatok az utóbbiba, csak nem érdemes komolyan venni.

Az incelek sajnos nem széljobbosok, velem ellentétben, csakhát én barátnő mellett messze vagyok az incelektől is.

Viszont sem szüzen házasodni (egyáltalán házasodni), sem döntési jogot elvenni, sem szingliadót kivetni nem akarok sem én, de még az incelektől sem hallottam konkrétan ilyeneket (esetleg a jogot egyesek korlátoznák, na de ők csak egy hangos kisebbség semmi több, a többiek hangját meg sem hallod)

Szóval nem érteném mire való ez a hiszti, ha nem tudnám hogy milyen jók lehet csajozni gyakorin a femináci dumákkal. Egyre gyakrabbak az ilyen kétségbeesett srácok, szánalom

2024. máj. 17. 04:57
 86/104 anonim ***** válasza:
73%

Az, hogy rettentően sértő, szexista az egész úgy, ahogy van. És itt most én, mint felér hetero férfi érzem magam megsértve. Elmagyarázom. Tegyük fel, kicseréljük az eredeti feltevésben a "férfit" "cigány"-ra (esetleg a "nőt" "fehér emberre"). Nem hangzik egy kicsit... RASSZISTÁNAK??? Dehogynem, azokat, akik a medvét választanák, mar elmeszelte volna a szent internet rögtönítélő bírósága. Az, hogy egy ismeretlen, random, ámde ártatlan, ártalmatlan férfinek esélyt sem adnak (pontosabban előbb adnának a medvének) azért mert a rendes férfiaktól független mások úgy viselkednek a nőkkel... ahogy..., azzal a normális férfiak mit tudnak csinálni? Semmit. De el kell viselniük ugyanazt a fajta előítéletességet (rasszizmust), amit a (normális) cigányok kénytelenek a renitens társaik miatt elszenvedni. És hogy ez miért dühítő? Én szingli vagyok, és frusztráló azt látni, hogy a medvés dolog kapcsán azt látom, érzem, hogy kb. esélyem sincs (azt, hogy a medvét választanák, azzal kb. ezt mondják ki), esélyem sincs bizonyítani, hogy jobb vagyok, mint a medve, vagy a faszparasztok... ÉS EZZEL (EZ ELLEN) ÉN EGYMAGAM NEM TUDOK CSINÁLNI SEMMIT...

Tök jò. Nem követtél el semmit, még csak meg sem gyanúsítanak, de mivel férfinak SZÜLETTÉL már bűnös vagy (elnézést Virág elvtárs, ez az ítélet), és cancel-elve vagy...

Éljenek a medvék!

2024. máj. 17. 13:27
 87/104 anonim ***** válasza:
87%

"de mivel férfinak SZÜLETTÉL már bűnös vagy"

Ezt nevezik "kollektív bűnösség elvének". Ez egy nagyon régi és nagyon gyakori bevett eljárás amit az erősebb, vagy győztes csoport alkalmaz egy gyengébb vagy legyőzött csoporttal szemben, hogy kihasználja, megfélemlítse és megbélyegezze őket.

Lásd pl. a törvényben is kimondott elvet amikor a kollektív bűnösség elvén kitelepítették erőszakkal a magyarokat Csehszlovákiából, vagy éppen a németeket onnan is, és Magyarországról is.

Itt a nők mint a nyugati társadalom immár felsőbbrendűnek ítélt neme, a kollektív bűnösség elvén bélyegzi meg a férfiakat

Na persze ez oda-vissza működne ha a férfiak befolyása legalább hasonló lenne, mint ahogy volt is erre pár példa a történelemben amikor még patriarchátus volt.

Most viszont a nők megbélyegzése ugye tabu, mert a túlértékelődésük sérthetetlenné tette őket.

Tehát minden rosszért a férfiak felelősek, de mivel a szent tehenek kedvenc chadjeit azért megóvná, ezért szidják előszeretettel azokat a férfiakat akik a kutyának sem kellenek, mint minden rossz okozója, fekete bárányokként

2024. máj. 17. 15:02
 88/104 A kérdező kommentje:

87. Ti komolyan azt hiszitek, hogy a férfiak elnyomott csoport? 😳

Mert akkor nagyon el vagytok tévedve. Pont hogy a fehér férfi az elnyomó, igen titeket fehér férfiakat is fehér férfiak nyomnak el. Pontosabban saját magatokat nyomjátok el, a toxikus maszkulinitás erőltetésével.

2024. máj. 17. 17:09
 89/104 anonim ***** válasza:
53%

Ki beszélt elnyomásról

Alapvető hierarchiáról van szó ami mindenhol működik

Te például ha férfi vagy annyira lennt vagy a hierarchiában, hogy kénytelen vagy femináciskodva tövig nyalni, hogy p.nához juthass, vagy legalábbis reméled

Mert a nők értéke fennt van, ez pedig alapvetően meghatároznak mindent

2024. máj. 17. 17:44
 90/104 A kérdező kommentje:

89. Látod pont ezt mondom, magadat infantilizálod evvel a mantrával, hogy a pináért állsz sorban. Ha egy kicsit gondolkodnál, rájönnél hogy egy kapcsolathoz több kell.

“Mert a nők értéke fennt van, ez pedig alapvetően meghatároznak mindent” azért van fent, mert fejben oda pozícionálod. De ez csak a fejedben létezik így.

2024. máj. 17. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!