Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a férfi vagy medve kérdésről?
A kérdés a következő.
Te nő vagy. Egy sötét erdőben, egy férfival vagy egy medvével találkoznák szívesebben?
Ez az amerikai woke tinédzserek újabb ostobasága.
Nekünk nincs értelme ilyesmivel foglalkoznunk.
11. Én tökéletese értem hogy a nők félnek. Szerintem okkal teszik.
Csak azt nem tudom hova tenni, hogy az ilyen felvetéssekkel, a cigány bűnözés mintájára behozzuk a férfi bűnözés. És ha ezt valaki leírja, akkor mindjárt incel lesz. Holott tökéletesen megáll a párhuzam szerintem.
Valszeg én vagyok a hülye hogy így látom. De normálisan senki nem magyarázza ezt meg.
Egyébként én szeretem a medvéket, nagyon sok dokumentumfilmet néztem róluk, főleg a túlélők beszámolói dobbentettek meg. Hihetetlenül intelligens állat, volt egy férfi akit megtamadott, és bemenekult egy faházba, és valahogy a medve tudta, hogy van a háznak egy másik kijárata és odament és ott várta a férfit aki azt hitte, hogy a másik ajtónál van a medve, pár méterre volt az autója, de egyszerűen nem tudott odajutni, több órán át kb élet halál közt volt, volt mikor elbujt a medve, direkt megvárta míg kijon a házból a férfi és rögtön előugrott a rejtekhelyről és rögtön megtamadta a férfit. Végül túlélte, de leszedte a skalpjat, az arcát és valamelyik karját is.
Egy másik beszámoló meg arról szólt, hogy a medve szétmarcangolta, de nem halt meg, hanem elhurcolta és elásta későbbre, és ki kellett ásnia a föld alól magát, de utána meg üldözőbe vette.
De mindegyik túlélő egész életükre testi és lelki nyomorékok lettek. Arc nélkül, haj nélkül, kezek, lábak, különböző testrészek nélkül kellett tovább elniük, általában a fejet kapják el először, ezért van az, hogy akit medvetamadas ér, azoknak nincs sem arcuk, sem hajuk, mivel az egész koponya bőrét letépik, és ez lelkileg olyan feldolgozhatatlan a személynek, hogy élete végéig el lelki roncs lesz.
De korántsem a medve a legveszélyesebb állat, azt mondják, hogy a kölykét védő anyatigris a legveszélyesebb és legkiszámíthatatlanabb állat a világon, ő nem hagy életben, nem tesz el későbbre.
Számomra nagyon érdekes állat a medve, mert nagy, nagy a tömege, de kbaszottul gyorsak és nagyon okosak is.
"Inkább a medve. Az nem erőszakol meg, csak megenne."
Hát az általad említett első esetben legalább életben maradnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!