Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a férfi vagy medve kérdésről?
A kérdés a következő.
Te nő vagy. Egy sötét erdőben, egy férfival vagy egy medvével találkoznák szívesebben?
Igazából a kérdés az, hogy egy erdőben egy férfival vagy egy medvével lennél szívesebben. Nem a találkozásról, hanem egy erdőben levésről. Utóbbinál választanám a medvét, az ha nincs kaja nálam nem fog lenyomozni, békében elkerüljük egymást. Férfi lenyomoz, és ki tudja jó vagy rossz szándékkal-e.
Ha meg kifejezetten találkozás, akkor nyilván a férfi, nem akarok szemtől szembe lenni egy medvével, de a férfival se fogok trécselni hanem megyek egyedül tovább.
Tesóm mindig azt mondta régebben, hogy állatoktól és halottaktól nem kell félni, tiszteni kell őket, úgy nem bántanak.
Viszont az élő embereknél nincsen rosszabb.
Amúgy meg miért vagy egy férfi tehet veled rosszat? Annyi agresszív nő szaladgál körülöttünk, hogy nem igaz.
Leginkább egyikkel sem.
Amúgy meg nem mindegy, hogy milyen a férfi. Ha messzirős látszik, hogy valami bűnöző vagy zavart, akkor mindegy, hogy férfi-e vagy nő, inkább a medve.
Ha csak szimpla turista, akkor inkább a férfi, mint egy medve.
Medve.
Az max megöl, a férfi sokkal több rosszat megtesz, amivel utána életem végéig együtt kell élnem. És még a hibás is én leszek, mert "biztos olyan ruhában voltam".
Tehát inkább a medve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!