Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a férfi vagy medve kérdésről?
A kérdés a következő.
Te nő vagy. Egy sötét erdőben, egy férfival vagy egy medvével találkoznák szívesebben?
Mivel nekem van barátnőm kérdező, ezért még jobban is látom ezt a hierarchikus rendszert, de nemcsak én látom hanem a nők is, hiszen előszeretettel próbálnak visszaélni (kapcsolatban is) ezzel a helyzettel
Viszont én legalább a helyén kezelem őket, míg te lemész ultracsírába az extra luk kedvéért
Hidd el teljesen felesleges, mert hosszútávon nem fognak többe nézni téged ezért
Jut eszembe feltettem a kérdést a barátnőmnek, aki a random férfit választaná, mert nem beteg férfigyűlölő
Személyes véleménye szerint, aki inkább széttépetné magát egy medvével, azok buta értetlen nők, akik nem képesek a férfiakkal szót érteni (buták hozzá) ezért inkább menekülnek tőlük. Ez nem az én véleményem, bár ha nő lennék én is a férfit választanám természetesen.
Szóval ennyit a gyakoris véleményekről
Nyilván
Kíváncsiságból azért szeretném ha válaszolnátok a kérdés megfordítására, ezzel tiszta vizet önthetnénk a pohárba!
Ha férfiként egy sötét erdőben mászkálsz egyedül, majd szembetalálkozol egy magányos védtelen nővel, mit tennél?
Képes lennél megtámadni és megerőszakolni?
Egyáltalán képes lennél nemi erőszakra?
Kérdező adj választ erre a kérdésre, és mindjárt kiderül ki is a hímsoviniszta!
Mégis milyen alapon feltételezed akkor kérdező hogy a többség másképpen viselkedne?
Semmiféle alapod nincs erre, hiszen nem általános, de még csak ritka jelenségnek sem mondható hogy egy magányos (természetben) túrázó nőt férfi támad meg, ritkább mint hogy vadállat támadjon meg embert
És mivel semmiféle alapod és okod nincsen ilyeneket állítani vissza is tértünk a motivációdhoz kérdező
Miért próbálsz ilyen gyalázatos módon csajozni kérdező?
A bőr lesülne a képemről a helyedben, ez annyira jellemtelen
96. Miből gondolod, hogy én csajozni akarok? 😅 Ne magadból indulj ki!
Arra a minden harmadikra ugye, jönnek még a kisebb bűncselekmények, mint tapizás, meg beszólogatás, stb. Szerinted azokat ki követi el? A szél hordta össze? Vagy mi?
A nők maguktól választják a medvét, vajon miért, ha a férfiak ilyen kis tűncibüncik? Hazudnak? Vagy mi?
Szerintem téged megerőszakoltak korábban kérdező
Nagyon sajnálom, biztos nagyon kellemetlen trauma volt számodra hogy ennyire kiborított a téma
Ugyanazt ajánlom szamodra mint eddig, kikapcsolódás jót tesz neked, mondjuk egy sűrű hegyi erdő egy közeli országban megteszi, de azért arra ügyelj hogy medve legyen ott:)
98.: """bűncselekmények""" LOL :D OMG
Édes jó isten gyere le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!