Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a férfi vagy medve kérdésről?

Figyelt kérdés

A kérdés a következő.

Te nő vagy. Egy sötét erdőben, egy férfival vagy egy medvével találkoznák szívesebben?

#férfi #medve #erőszak #Férfi vagy medve #Nőket ért erőszak
2024. máj. 15. 12:17
 51/104 anonim ***** válasza:
18%

Nem biztos hogy "csak" megerőszakolnak. Ide se kellett medve a két halotthoz:

[link]

2024. máj. 15. 16:46
 52/104 anonim ***** válasza:
48%

"Ide se kellett medve a két halotthoz"

Nem ez az általános. A legtöbb férfi nem követ el semmilyen bűncselekményt élete során. Nevetséges is veszélyes állatokhoz hasonlítani a férfiakat.

2024. máj. 15. 16:57
 53/104 anonim ***** válasza:
44%

"Inkább a medve. Az nem erőszakol meg, csak megenne."

Perszepersze, bezzeg ha rólam derülne ki, hogy az erdőben járkálva nőket gyilkolok meg és megeszem őket, mindenféle szexualitás nélkül akkor èn lennék a pszichopata betegállat akitől mindenki retteg, és akit semelyik nő nem választana egy másik férfi helyett ilyen szituációban. Úgyhogy ez egy kicsit fajista komment volt....

2024. máj. 15. 17:00
 54/104 anonim ***** válasza:
46%
Az ember rendszertanilag állat.
2024. máj. 15. 17:01
 55/104 A kérdező kommentje:

15:55

„ Sose láttam hogy annyi férfi kívánná hogy ölje, kínozza, vagy épp *más* dolgokat tegyen egy medve a nőkkel, mint mióta látom a neten keringeni ezt a gondolatkísérletet. Még egy analóg horror medvét is csináltak, aki csak azokat a nőket öli meg, akik a medvét választják😃👍 (slippery skin, vagy mi)”

Szóval összeségében nagyon igazad van, a férfiak méltóságteljesen tűrik ezt a medve vs férfi kérdést, és nem támadnak a nőkre a véleményük miatt. „

Most üt vissza, hogy a társadalomra rá lett kényszerítve a pc beszéd.

Meglátták a fogást, a másik oldalban, és belekapaszkodtak.

A mondás, hogy inkább a medve, egy szexista mondás. Lehet nem elismerni, de akkor is az. Én étem az okát, borzasztó, hogy minden harmadik nőt, ér bántalmazás.

De ahogyan nem ok az, hogy komplett cigány falvak lopásból élte a 10es évek elejéig, arra, hogy minden cigányt egy kalap alá vegyenek az emberek.

Úgy az se korrekt, hogy a komplett férfinemet alítja be ez a kérdés erőszaktevőnek.

Amúgy az is undoritó, amit sok férfi művel, ezt aláírom.

„Nem úgy, mint a píszí lipsik, akik évente egyszer bekommentelik valami rasszista facebook poszt alá, hogy "ummm talán azért nem kéne rasszistának lenni"

Nagyon igazad van.”

Elég sok ember érezte magát liberális véleményterrorba.

Még ha f@szságot is beszélt, még ha a cél nemes is volt, attól még a véleményterror is megvolt.

„A c. bűnözés kérdése pedig neked, meg kb mindenkinek kimerül abban, hogy a romák milyen állatok, nem valók a társadalomba. Szubjektíven, gyűlölettel közelítitek meg a kérdést (rasszista módon) nem pedig objektíven.

Az objektivitáshoz hozzá tartozna, hogy elismerjétek a rasszizmus szerepét a c. bűnözésben, hiszen ha a rendszer ellened van, akkor igenis nagyobb eséllyel leszel bűnöző. Ha azt mondanád hogy a c. bűnözés létezik, de nagyrészt a rasszizmus eredménye, akkor nem mondaná rád szökőévente egyszer egy píszí lipsi hogy rasszista vagy. (ellenben az átlag magyarok kreatív módokon adnák a tudtodra hogy milyen undorító retardált c. simogató vagy)”

Tök aranyos ahogy rögtön beállítasz rasszistának, ha meleget írtam volna példának, akkor homofob lennék, ha zsidót, akkor meg fasiszta, aztán meg eljátszod, hogy a medve vagy férfi kérdés nem szexista.

Pedig egyik se vagyok.

Szépen ráfutsz ugyanarra a lukra, amit kritizálsz. 😊

Nagyfokú szándékos nem értést, és sértettséget látok abban amiket írsz.

2024. máj. 15. 17:04
 56/104 anonim ***** válasza:
59%
Én feministának tartom magam, de vidékiként láttam pár olyan sérülést, amit medvénél jóval ártalmatlanabb állatok tettek, ezért a férfit választom. Amúgy az állatok is megerőszakolhatnak, nem szeretném borzolni a kedélyeket, de a halott libánkat megkefélte a kakasunk. A kos vagy bika is elég veszélyes tud lenni, ha éppen ivarzás van. A medve simán elkezdene élve megenni.
2024. máj. 15. 17:21
 57/104 anonim ***** válasza:
36%

"Nevetséges is veszélyes állatokhoz hasonlítani a férfiakat."

Lol, pont hogy a férfi önmagában a veszélyes állat.

2024. máj. 15. 17:38
 58/104 A kérdező kommentje:

56. Nem attól leszel feminista, hogy a medvét választod, vagy sem. 🙃

Amúgy ez olyan kérdés, mint amit múltkor láttam egy tiktok videóban.

Hogy a gazdag, vagy a jóképű pasit választanád e? Csak ott mindkét válasz polgárpukkasztó volt.

Természetesen ott is beindultak a férfiak, hogy o ezek a nők, csak a pénzre mennek. Vagy csak a kinézet számit.

Ez is ilyen, csak itt nem szabad észrevenni, mert az a feministáknak az jó ha a férfi szidva van.

2024. máj. 15. 17:41
 59/104 anonim ***** válasza:
37%
Én férfiként válaszolok. Én is szívesebben találkoznék egy medvével, egy másik ember aki egy sötét erdőben van, veszélyesebb lehet.
2024. máj. 15. 17:45
 60/104 anonim ***** válasza:
56%
Én meg pasasként találkoznék szívesebben egy medvével, mint egy férfigyűlölő feministával....
2024. máj. 15. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!