Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a férfi vagy medve kérdésről?

Figyelt kérdés

A kérdés a következő.

Te nő vagy. Egy sötét erdőben, egy férfival vagy egy medvével találkoznák szívesebben?

#férfi #medve #erőszak #Férfi vagy medve #Nőket ért erőszak
2024. máj. 15. 12:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 anonim ***** válasza:
45%

33. Én, megerőszakolt nőként azt mondom, hogy az is jobb lett volna, ha ott és akkor egy medve inkább széttép.

Hidd el, hogy egy ilyen dolog egész életedben elkísér, akkor is ha túl vagy ezer terápián.

2024. máj. 15. 15:40
 42/104 anonim ***** válasza:
26%

#39 Sose láttam hogy annyi férfi kívánná hogy ölje, kínozza, vagy épp *más* dolgokat tegyen egy medve a nőkkel, mint mióta látom a neten keringeni ezt a gondolatkísérletet. Még egy analóg horror medvét is csináltak, aki csak azokat a nőket öli meg, akik a medvét választják😃👍 (slippery skin, vagy mi)

Szóval összeségében nagyon igazad van, a férfiak méltóságteljesen tűrik ezt a medve vs férfi kérdést, és nem támadnak a nőkre a véleményük miatt. Nem úgy, mint a píszí lipsik, akik évente egyszer bekommentelik valami rasszista facebook poszt alá, hogy "ummm talán azért nem kéne rasszistának lenni"

Nagyon igazad van.

A c. bűnözés kérdése pedig neked, meg kb mindenkinek kimerül abban, hogy a romák milyen állatok, nem valók a társadalomba. Szubjektíven, gyűlölettel közelítitek meg a kérdést (rasszista módon) nem pedig objektíven.

Az objektivitáshoz hozzá tartozna, hogy elismerjétek a rasszizmus szerepét a c. bűnözésben, hiszen ha a rendszer ellened van, akkor igenis nagyobb eséllyel leszel bűnöző. Ha azt mondanád hogy a c. bűnözés létezik, de nagyrészt a rasszizmus eredménye, akkor nem mondaná rád szökőévente egyszer egy píszí lipsi hogy rasszista vagy. (ellenben az átlag magyarok kreatív módokon adnák a tudtodra hogy milyen undorító retardált c. simogató vagy)

2024. máj. 15. 15:55
 43/104 anonim ***** válasza:
40%
ma 14:41 pont, hogy egy buta, felreinformalt no erzi magat nagyobb biztonsagban egy medvevel. Ertelmes no ilyent nem mond. Egy tamado ferfi es egy tamado medve kozott meg szignifikansan magasabb eselye van a tulelesre a ferfi ellen. Mint mondtam ez ignorans barmok okorsege, inkabb media hack volt, mintsem komoly. Az egy masik dolog, hogy sokan felreertelmeztek.
2024. máj. 15. 16:01
 44/104 anonim ***** válasza:
49%
43. Itt nem azon van a hangsúly, hogy túléli a nő vagy sem. Látszik, hogy nem jött át neked sem a dolog üzenete.
2024. máj. 15. 16:10
 45/104 anonim ***** válasza:
39%
44# hagyjad,egy férfi sose fogja felfogni milyen ha megeroszakolnak. Néhányan még azt is hiszik hogy azt a nő élvezi közben
2024. máj. 15. 16:14
 46/104 anonim ***** válasza:
36%
45. Elég szomorú.
2024. máj. 15. 16:19
 47/104 anonim ***** válasza:
19%

"Néhányan még azt is hiszik hogy azt a nő élvezi közben"

Hát van olyan amikor egyszerűen fizikailag felizgul a nő az aktustól.

2024. máj. 15. 16:26
 48/104 A kérdező kommentje:

47. Úr isten b+!!!!

Mondjuk az a helyzet, hogy meg is érdemeljük hogy beskatulyázzanak.

2024. máj. 15. 16:30
 49/104 anonim ***** válasza:
43%

"Én, megerőszakolt nőként azt mondom, hogy az is jobb lett volna, ha ott és akkor egy medve inkább széttép"

Neked lehet, hogy jobb lett volna a medvetámadás, de nekem biztos, hogy nem. Tudod, nem egyformák az emberek.

2024. máj. 15. 16:42
 50/104 anonim ***** válasza:
45%

48

Engem aztán ne skatulyázzanak erőszakos barmokkal, azokat skatulyázzák ide, akik azok, vagy ilyen marhaságot írnak, mint a 47-es

45

Ilyen erővel olyan nő se érti meg, aki nem esett át ilyenen. Amúgy erőszakos bűntett áldozata többször férfi, mint nő (kivéve a szexuális jellegűt), ha megölnek esélyed sincs tovább lépni, körülötted levőket is ott hagyott. Ha nem ölnek meg, akkor legalább van esélyed túltenni magad rajta, de ha nem sikerül akkor is legalább pl. a gyereked nem leszz árva. Tudom, hogy le fogsz hülyézni, ami rendben is van. Azért látom így, mert szerintem a halál után nincs semmi, az végleges.

Egyébként, ha már erőszaknál tartunk, a családon belüli erőszak harmadánál nő az elkövető

2024. máj. 15. 16:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!