Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hány éves korban engednétek el azt hogy valaha komoly kapcsolatom legyen akivel összeházasodunk és családot alapítunk?
Attól még hogy én felvenbnék olyan ruhát mint amilyet egy topmodell hordott, nem néznék ki jobban, sőt csa krosszabb lenne. Egy jó testfelépítésű, szép arcú, arnyáos emberen még egy kukazsák is jól állna, aki VALÓBAN ronda annak mindegy.
Az ápoltság nem ezt jelenti. Az a baj, itt sokan azt hiszik, hogy aki nem tud csajozni, az biztosan büdösen megy ki az utcára meg szakadt, lehányt cuccokban jár stb. Rohadtul nem. Sőt, inkább azt látom, hogy a legtöbb amúgy csúnya ember sokkal jobban próbál meg figyelni a személyes higiéniájára, mint aki alapból jól néz ki. Sok olyan csajjal találkoztam már, hogy amúgy tök szép arca volt, jól nézett ki, de mondjuk látszott, hogy nem mos fogat, bűzlött a szája, rohadtak a fogai stb.
Ismerek egy nagyon rusnya lányt is, aránytalan hordótest, alacsony, püffedt arc, hiányzik egy csomó foga elől stb. Ő hiába vesz fel amúgy szép, "szexi" ruhát, ugyanúgy undorítóan néz ki, mert láttam már ilyenben is, hogy direkt "kiöltözött", de attól még ocsmány marad.
Én hiába veszek fel egy jó öltönyt, amit konkrétan rám szabtak, akkor is szarul nézek ki, mert ocsmány fejem van. Ezen nem segít semmilyen ruha.
Akkor néztem ki tűrhetően amikor covid időszak alatt maszkot kellett hordani. Eltakarja a fél arcom + sapkát húztam és egészen tűrhető látvány voltam.
Akkoriban volt egy lány akinek valamiért megtetszettem, munkahelyről ismert. Munkából kifolyólag eléggé jellemző, hogy maszkban+eléggé beöltözve (sapka, hajháló stb.) kell végeznem a dolgom, gondolom csak keveset látott belőlem.
Amikor találkoztunk akkor egyszer csak viccesen levette a sapkám, majd láttam a szemében ezt a lemondó, szégyenkező, sőt talán undorodó tekintet...
Pedig akkor még nem is volt olyan szörnyű a helyzet, azóta még rusnyább lettem minden téren.
Ha mélyebbre ásunk, hamar kiderül hogy ez nincs így. Milyen részletektől szép vagy ronda egy arc? Ez az ápolatlanok nagy tévedése, hogy ez adottság.
Sok modell korán feküdve már kora reggel üde arccal küszködve fut sok km-nyit, gyúr és büszke tekintettel fejezi be és mosolyog a barátaival. Napi 2 liter vizet iszik, hidratál, hámlaszt, ránctalanít, sminkel, napozik, gyakran jár fodrászhoz és költ lehetőségeihez mérten plasztikára, ilyen-olyan hajakra, hajfestékekre, kozmetikusra és fehér mosolyra. Ami a nőket illeti, modell adottságok nélkül is nézd meg például a testes, de nagyon ápolt Nicki Minaj-t: műhaj, műszempillák, fehér fogak, szép bőr, üde, vidám tekintet ezért világszerte szexszimbólum.
A tipikus incel, meg tehén reggel fejezi be a Dotázást és fáradt, sápadt fejjel, későn ébredve, szomorú tekintettel bambul. Nem iszik napi 2 liter vizet, hogy szebb legyen a bőre. A kozmetikumokat, a drága parfümöket és a szoláriumot felületes embereknek való pénzkidobásnak tartja. Fodrászhoz, pattanást ápolni csak amikor már rémesen ápolatlan megy. Bebeszéli magának, hogy némi borosta férfias és még nem ápolatlan. Sárga foggal a fehérebb mosolyra is úgy gondolja, adottság. Amelyik edz, fürdik és fogat mos, azzal próbálja meg magát örökre becsapni, hogy ő szorgalmas és ápolt: minden csak a genetika, a nők és a világ hibája.
Nem kor, hanem elhatározás kérdése hogy ki, mennyire szeretne ápolt, szép, izmos, illatos, ismert és jól öltözött lenni és ki az aki ezeket lényegtelen dolgoknak tartva a második, a minél ápolatlanabb életet szeretné.
44#
Attól hogy te még életedben nem találkoztál incelekkel, még nem kéne azt hinni hogy mindegyik beilleszthetô a te kis világodba
Ahelyett hogy tapasztalat nélkül okoskodsz, inkább ismerkedj emberekkel mert nagyon gáz ez a tudatlan észosztásod számodra full ismeretlen emberekről
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!