Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hány éves korban engednétek el azt hogy
valaha komoly kapcsolatom legyen akivel összeházasodunk
és családot alapítunk?
"mint ápoltnak lenni"
Jajj menj már ezzel a faßsággal... Aki csúnya, vagy alapból nem felel meg az aktuális szépségideálnak arra mindig rá fogják, hogy ápolatlan.
Egy jóképű, szép ember pedig lehet akármennyire szakadt akkor sem fogják rá ezt mondani.
2024. máj. 8. 06:22
Marhaság. Nézz rá bárkire aki nem tud becsajozni. Ezek az emberek mindig ápolatlanok. Mutass egy incelt a világegyetemben, akinek jó a sérója, az arcszőrzete, a bőre, öltönyös, izmos, fektetett energiát a szép beszédjébe, a tanulmányaiba és jó munkája van, törődik a családjával és állandóan bulizni meg sportolni jár a barátaival. A jóképű ember általában azért jóképű, mert jó a sérója, az arcszőrzete, napi két liter vizet iszik, hámlaszt, hidratál, napozott stb. Nézd csak meg magad a fodrász előtt és után mennyire jóképűvé válsz genetikától függetlenül.
2024. máj. 8. 10:23
Guglizd be hogy incel, kattints a képekre és keress nyakkendős, borotvált jó sérós napbarnítottat. Egyet sem találsz. Persze, csapzott szakállal és hajjal, sápadtan, szegényes ruhában, a számítógép előtt ülve Brad Pitt sem tudna becsajozni.
2024. máj. 8. 10:29
60 fölött, bár nagyon sok férfi 60 +-osan nemz gyereket.
2024. máj. 8. 10:35
"Nézd csak meg magad a fodrász előtt és után mennyire jóképűvé válsz genetikától függetlenül."
😂😂😂
Az ilyen majmok akik ilyeneket irogatnak, láttak már egyáltalán csúnya embert?
Csak hogy értsd: ezek az emberek annyira szépek, mint amennyire te okos vagy
Persze nem érted, hiszen te mindkettőt elfogadnád, de a valóság mindkettőre rácáfol😀
2024. máj. 8. 10:47
A kedvedért begugliztam hogy ugly man és rákattintottam a képekre. Itt is egy ápolt ruházatú öltönyös nyakkendős forma sincs. Általában a szőrzetük és a foguk is rossz. Nem úgy néznek ki mint az ápolt, napbarnított ismerőseim, akik sportolnak. Ha ápolatlan szőrzettel és hajjal videójátékfüggőként gyulladt és sápadt a bőröd, meg kajla a fogad mert nem mész bőrgyógyászhoz meg fogorvoshoz, persze hogy nem vagy ápolt és jóképű.
2024. máj. 8. 10:57
Napbarnított? Ezek szerint akinek fehér bőre van nem tud lebarnulni vagy nem szabad neki mert érzékeny a bőre, az már ápolatlan szerinted? A többivel nagyjából egyetértek, de ennél ez sokkal sokkal összetettebb kérdés, szerintem a személyiség legalább annyit számít ismerkedésnél ha nem többet mint a kölsőségek.
2024. máj. 8. 11:08
26#
De megnézném én hogy bármelyik ronda incelt kezelésbe veszed, szépségkúra meg ilyenek, aztán utána csókold meg legalább!
Szerintem előbb elhánynád magadat, akármilyen ápolt
Mi férfiak nem a levegőbe beszélünk, konkrét tapasztalatok alapján mondjuk amit mondunk, az többet ér mint amit nők okoskodnak
2024. máj. 8. 11:20
Mi ez a kamu hogy nem tud lebarnulni. Nekem is nagyon érzékeny a bőröm, de le tudok. Akkor nem tíz percre mész a szoliba hanem először hétre majd egyre többbre, vagy nem 10 és 14 óra közötti magas UV-ben a focipályára, hanem 15 óra után. Ez olyan, minthogy mi van ha valaki nem tud fogat mosni és lefürödni. Aki nem kifogást akar keresni hanem tenni a dolgát, az kar nélkül is tudja, és becsajozik mint Nick Vuicic. Köszönöm, nem szeretném megcsókolni Nicket, de van felesége és négy gyereke.
2024. máj. 8. 11:30
A kifogásokat te keresed 29#
Hogy miért utasítanád el az ápolt de csúnya férfit arra van kifogás
Az meg hogy valami híresség hogy csajozott be rondán is (ha egyáltalan ronda, ami erősen kérdéses) nagyon egyszerű a válasz: híresség, ismertebb személy akik mindig vonzóbbak, akkor is ha csak kisebb ismertségük van de van, mellette lehetnek rondák is valamennyire
A nők ösztönösen buknak az ismertségekre, legalábbis mindig akad nő az ilyeneknek
2024. máj. 8. 11:45
További kérdések: