Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez milyen típusú elmebajokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyen típusú elmebajokra jellemző, ez a fajta viselkedés?

Figyelt kérdés

Amikor adott egy alakuló kapcsolat, minden szép és jó, közeledtek egymáshoz, egyre szebb minden. Majd hirtelen minden ok nélkül távot húz be a másik fél, eltűnik egy időre, kivonja magát szinte teljesen, vagy csak minimálisan érhető el. Aztán visszajön, újra figyelemmel bombáz és flörtöl. Majd megint semmibe vesz, eltűnik, távot tart.

Milyen fajta személyiségzavarokra jellemző ez a fajta kártevő viselkedés? Találkoztatok már vele? Mi lett a vége? Egyáltalán mi a célja ezzel? Szándékos, vagy öntudatlan viselkedésminta ez? Az ismerkedés megszakításán kívül van rá jó megoldás, amivel helyre lehet tenni az ilyet?

2024. ápr. 24. 15:00
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező, menekülj! Nekem volt egyszer egy nárcisztikus utána pedig egy borderline pasim. Csak tönkretesznek, elszívják az energiád, életerőd. Egyre jobban azt fogod érezni, hogy fáradt vagy, hiába alszol és ez a legjobb tünet, utána csak rosszabbak jönnek. Valamint ez a húzd meg ereszd meg játék még csak a kezdet.
2024. ápr. 24. 16:49
 22/57 A kérdező kommentje:
Akkora baj nem lehet velem, mivel ez nem szimpla lekoptatás és otthagyás, hanem következetes visszajárás. Mégpedig mindenféle reménykeltőnek szánt hitegetés konkrét kimondásával, ha az érdeke épp úgy kívánja. Arról nem is beszélve hogy mások is láttam szenvedtek már hasonlótól, sok kérdésben megjelenik ez a motívum. Sőt még csak nem is a tipikus tinderes talonban tartás ez, mivel ott nem ez a fajta váltakozó figyelem a jellemző, hogy egyszer imád, aztán semmibe vesz, majd újra imád. Ez sokkal inkább valami agybaj, ahogy már többen meg is válaszolták helyesen.
2024. ápr. 24. 16:52
 23/57 anonim ***** válasza:
25%
22. nincs koztetek semmi.. kepzelodsz.. megdug neha ha kedve van hozzá..
2024. ápr. 24. 17:00
 24/57 A kérdező kommentje:

Ez a képzelődsz féle szöveg nagyon jól prezentálja hogy milyen ember is vagy 22-es. Van ennek az egésznek egy szolid bája hogy még csak igazad sincs, de ennyire biztos vagy magadban mégis 😅

Szó nincs arról amiről beszélsz. Itt egyelőre ismerkedés van, ígéretek, majd nagy eltűnések, és újabb ígéretek.

2024. ápr. 24. 17:05
 25/57 anonim ***** válasza:
66%
És jó ez így nektek? Mert ha nem, meg lehetne beszélni, hogy kit mi zavar, és azon változtatni...
2024. ápr. 24. 18:00
 26/57 A kérdező kommentje:
Mindenképp a megbeszélés a cél. De előbb tudni akartam mi ez az egész. A hasznosan válaszolók elég jól irányba is állítottak. Talán rendezhető ha benne is van rá szándék, bár vannak kételyeim mert akkor alapból se így viselkedett volna. Tartok tőle ez valami erősen empátiahiányos állapot lehet, ahol még azt is a szájába kell rágnom hogy miért rossz ez amit csinál. Vagy valószínű tudja nagyon jól csak szívat. De ezt a kört muszáj lefutnom, nem akarom szó nélkül kukázni őt. Akkor én se lennék jobb.
2024. ápr. 24. 18:05
 27/57 anonim ***** válasza:
66%

Szóval már az ismerkedési szakasz is kellemetlen és nyomasztó, de te nem bírsz leszakadni róla.

Szerinted empátiahiányos, személyiségzavart látsz bele, és önzőnek tartod, de mégis hagyod, hogy ezt csinálja veled. Már az elejên.

Szerintem ezen is érdemes lenne elgondolkodni...

2024. ápr. 24. 18:54
 28/57 A kérdező kommentje:
Áldozathibáztatás az látom megy. Sokan beleragadnak az ilyen szemét játszmákba. Én ide jöttem információért, meg is kaptam, ezek alapján hozom meg a következő lépésemet. Amiben az is benne van hogy kukázni fogom, ha nem hagy más választást. Nem értem mire való belém állni és személyeskedni. Ha rossz napod van vezesd le máshol, kösz.
2024. ápr. 24. 19:06
 29/57 anonim ***** válasza:
82%

"Akkora baj nem lehet velem, mivel ez nem szimpla lekoptatás és otthagyás, hanem következetes visszajárás."

Akivel ezt sorozatban meg lehet csinálni, azzal baj van. Egy visszatáncolást még esetleg ki lehet magyarázni, de többet nem.

Éppen az veled a baj, hogy hagyod, hogy "következetesen visszajárjon", és tudja, hogy veled ez meg lehet csinálni.

2024. ápr. 24. 19:07
 30/57 A kérdező kommentje:
Hatalmas baj az empátia és jóindulat a mai világban bizony. De gondolom nektek az a hibás akit megerőszakoltak az utcán este, mert minek ment ki, miért nem volt nagykabátban, tudnia kellett volna, vele volt a baj csak és kizárólag. A hasznos és segítő válaszok rosszindulatú lepontozása meg már csak a hab a tortán.
2024. ápr. 24. 19:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!