Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Viselkedett már veled ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viselkedett már veled ilyen furán egy nő, aki tetszett neked?

Figyelt kérdés

Voltál már úgy, hogy valaki tetszett neked pl; közeli ismerős, osztálytárs, munkatárs, egy olyan személy akivel minden nap találkozol, de azt érzed rajta, hogy egyáltalán nem érdekled, veled máshogy viselkedik, mint másokkal.

Gondolok itt arra például, hogy ha megkínál embereket valamivel, csoki, kavé, akármi, akkor téged kihagy, tudja mikor van a szülinapod, de nem köszönt fel, ilyesmi.

Viszont közvetlenül viselkedik veled általában, beszelgetést kezdeményez, szívesen segít dolgokban, ha tud.

Néha észrevenni rajta olyan dolgokat mint ha kicsit izgula amikor veled beszél, vagy közelebb mész hozzá, ilyenkor birizgalja a haját, a fülbevalóját, stb.

Érdekelne, hogy aki hasonló helyzetben van vagy volt, mit tud/tudott kezdeni ezzel az egésszel.

Jobb ha inkább megpróbálod elfelejteni az egészet, nem foglalkozni vele?

2023. okt. 15. 12:35
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Vótmá'.

Felejtsd el, mert túl töketlen vagy, már rég léphettél volna kérdések kiírása helyett..

2023. okt. 15. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Igen, volt már ilyen. Nagyon szerelmes voltam belé, talán ő is érzett valamit, de végül nem lett semmi belőle.
2023. okt. 15. 12:50
 3/9 anonim ***** válasza:
35%
2es, miért? Foglalt volt valamelyikőtök?
2023. okt. 15. 12:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy töketlen, hívd randira!
2023. okt. 15. 13:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

na az ilyen tipustól, mint te a falra mászok, mit akarsz, hogy ő másszon rád, és kérje meg a kezed?

nem elég egyértemű, hogy mit szerencsétlenkedtek össze ketten?

mi lenne, ha sok agyalás helyett, lépnél párat előre, aztán vagy vagy

2023. okt. 15. 15:46
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Töketlen balfácán. :PPP
2023. okt. 15. 16:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Te hogy viselkedsz vele? Ő szerinted tudja, hogy tetszik neked? Pl. meg szoktad jobban nézni? Van, hogy teljesen készen vagy a jelenlététől? Van annak látható jele, hogy te hogyan viszonyulsz hozzá?

Én nő vagyok és van egy ilyen ember, aki előtt vagy teljesen zavarba esek vagy totál közömbösen, hidegen viselkedek, mert csak így tudom elérni, hogy ne legyek zavarban. Emellett biztosan tudom, hogy tetszem neki, pont ezért jövök zavarba, pedig jó lenne csak simán természetesen viselkedni.

2023. okt. 17. 14:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez az ellentetes viselkedes inkabb a taho- bunko stilus illetve a nem tetszes jele.
2023. okt. 17. 18:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Engedd el, az ilyeneknél semmi esélyed. Kedves is csak addig amíg "illik", meg potenciális haszna van belőle.
2023. okt. 18. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!