Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért viselkedett így, mert tetszettem neki? (bővebben lenn)
Figyelt kérdés
Volt egy kollégám (már máshol dolgozik), aki ha már csak 5 percig nem vele foglalkoztam kiverte a hisztit, és belém kötöt! De ha odamentem hozzá és elkezdtem neki "csacsogni", akkor egyből fülig ért a szája! Olyat is csinált néha, hogy akármerre mentem a munkahelyen, követett engem, és mindenféle hülyeséget mondogatott, amiken érződött, hogy csak azért mondja, hogy hozzám szólhasson! Az is jellemző volt rá, hogy egyik végletből esett a másikba, szóval az egyik pillanatban belém kötött, a másik pillanatban meg ezerrel csapta a szelet! Mindig amikor elmentünk egymás mellett, akkor nagyon végig nézett rajtam... Én ezekből a jelekből arra tippelek, hogy tetszettem neki... Csak ebben az a durva, hogy én egy 21 éves lány vagyok, ő meg egy 35 éves házas férfi! Akkor lehet, hogy ő ilyen hűtlen, trófea gyűjtő típus?...2012. jún. 23. 00:58
2/5 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki és valószinüleg azért produkálta magát. Hogy mennyire hütlen is az asszonyhoz az ebből nem derül ki
3/5 Hole Hunter válasza:
Jajjmár...nem hűtlen az, csak meg akart dugni...ennyi. A munkahelyi szex tilos, ezért vonzó. :D
4/5 anonim válasza:
haha, az utolsó válaszoló! :D szerintem valóban tetszettél, nem tette volna azt, amit. egy éjszakás kis estét szeretett volna valószínű..
5/5 anonim válasza:
Elég gyerekesnek hat ahogy olvasom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!